Air Wick Woolite Fabric - pamut és magnólia - Légfrissítő 300 ml

Kód: 68863
1 880 Ft 1 480 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Semlegesítse a szagokat és frissítse fel szöveteit gyönyörű illatú textilfrissítőinkkel. A 24 órás frissességért 3 gyártott illatban kapható. Fedezze fel ÚJ illatfokozóink és textilfrissítőink kínálatunkat Air Wick illóolajokkal és a Woolite gyengéd ápolásával. Adjon lendületet szöveteinek Fabrics termékcsaládunkkal, amely 6 illatban kapható, amelyeket a természet ihletett.

Az otthoni textíliákhoz ideális Air Wick Woolite Fabric termékcsalád illóolajokkal működik. Illatfokozóink és textilfrissítőink egész nap friss illatot adnak ruháinak és otthoni textíliáinak.

  • Egyszerűen permetezze a szövetekre, és élvezze az akár 24 órán át tartó illatot.
  • 1. Tartsa az üveget 20-30 cm-re az anyagtól.
  • 2. Gyengéd mozdulatokkal permetezze be, hogy a tárgy nedves, de ne nedves legyen
  • 3. Kézzel húzza ki az anyagot, és ha lehetséges, simítsa ki, vagy akassza fel a levegőre. Kényes anyagokon először a rejtett területeken tesztelje. Ne használja bőrön, velúron vagy selyemen.

Szántóföldi pamut és magnólia

  • Természetes illóolajokkal átitatva, amelyek 24 órás frissességet biztosítanak.
  • Egy csipetnyi luxus illat otthoni szöveteihez.
  • 3 illatban kapható, melyeket a természet ihletett.

Csak az utasításoknak megfelelően használja. FIGYELMEZTETÉS: A TERMÉK RÉSZEKET TARTALMAZ, AMELY FULLÁSVESZÉLYT JELENTÉSE JELENTÉSE. Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. LENYELÉS ESETÉN: Azonnal hívjunk orvost. HA BŐRRE KERÜL: Mossa le szappannal és vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha azok a helyükön vannak, és ez egyszerű – folytassa az öblítést.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Légfrissítők
Súly: 0.3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: