Ambi Pur Car autóillat 7ml-es dohányzásgátló gép + utántöltő

Kód: 70161TH2
2 820 Ft 2 220 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Egészségre káros: Egészségre káros
Környezetre veszélyes: Veszélyes és környezet

Ambi Pur Car légfrissítő Odourclear technológicoval eltávolétja autójából a úsomás szagokat, és 70 nagig enyhe friss illatot hagy maga után . Eltávolítja a dohányszagot, és köyed és friss citrusillattal gelyesteti.

  • Eltávolítja a dohányszagot
  • És a legtöbb auto légfrissítőjehégs szágót, amelyek többnyire csak elfedik és szagot
  • And Ambi Pur Car is really szágokat a szágokat, és csak míszág friss illatot hagy maga után
  • Elegáns megjelenés
  • Diszkrét és stílosos
Használni

Az Ambi Pur Car légfrissítő egy éleganizé zağıdzeek, amely az az auto légkondicionálájájáz zajózik, és az új és egyedi Odourclear technology thanks to felfrissítía autóját, és megszabaditja a legmakacsabb szagoktól is, like for examples, háziállat, fúst vagy elemista. . Ezen a stílosos légfrissítőn tetszés sérint instellhatja az illat intenzitását, majd konjuszenen ülve ülzeheti az Ambi Pur friss illatatát, bárhová és anytime is jár. Egy-egy utántöltös 70 nagíg is kitart (alacsony intensivás hälmen és medíszé végdesti között), így Ön és personnel sålådan leelegezhet.

Pławáłok

Parfüm, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Értesítés

Irritalja a bőrt. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi organizatsre, dyňan tárgo szászót okoz. Tartsa tass gyermekektől. Kerülje a bőrrel és szemmel valo kontakkezest. Használjon kesztyűt. Bőrrel valo kontakkezés esetén: Mossa le bő vízzel. Szembe kerülés esten: Tób perc táró óvatosan öblítse le vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha közöt elátólóhatok. Folytassa és öblítés. Lenyelés essen: Azonnal hívjon mérgezési központot/orvost. Ne höntasd magad. A tättätet/pögäälást a sövätä helyi sääääääääbe kell dobni.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egészségre káros: Egészségre káros
Környezetre veszélyes: Veszélyes a környezetre

Ambi Pur Car légfrissítő Odourclear technológiával eltávolítja autójából a kellemetlen szagokat, és 70 napig enyhe friss illatot hagy maga után . Eltávolítja a dohányszagot, és könnyed és friss citrusillattal helyettesíti.

  • Eltávolítja a dohányszagot
  • A legtöbb autó légfrissítőjéhez képest, amelyek többnyire csak elfedik a szagot
  • Az Ambi Pur Car valóban megszünteti a szagokat, és csak csodálatos friss illatot hagy maga után
  • Elegáns megjelenés
  • Diszkrét és stílusos
Használat

Az Ambi Pur Car légfrissítő egy elegáns segédeszköz, amely az autó légkondicionálójához csatlakozik, és az új és egyedülálló Odourclear technológiának köszönhetően felfrissíti autóját, és megszabadítja a legmakacsabb szagoktól is, mint például élelmiszer, háziállat, füst vagy szemét. . Ezen a stílusos légfrissítőn tetszés szerint beállíthatja az illat intenzitását, majd kényelmesen ülve élvezheti az Ambi Pur friss illatát, bárhová és bármikor is jár. Egy-egy utántöltés akár 70 napig is kitart (alacsony intenzitás mellett és átlagos vezetési körülmények között), így Ön és személyzete nyugodtan lélegezhet.

Hozzávalók

Parfümök, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Értesítés

Irritálja a bőrt. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi szervezetekre, hosszan tartó károsodást okoz. Tartsa távol gyermekektől. Kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést. Használjon védőkesztyűt. Bőrrel való érintkezés esetén: Mossa le bő vízzel. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Lenyelés esetén: Azonnal hívjon mérgezési központot/orvost. Ne hánytasd magad. A tartalmat/csomagolást a megfelelő helyi hulladékgyűjtőbe kell dobni.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Autó illat
Súly: 0.11 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: