Ambi Pur Car autóillat 7 ml-es utántöltő pacific ocean köd

Kód: 57003TH
2 260 Ft 1 780 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Egészségre káros: Egészségre káros
Környezetre veszélyes: Veszélyes és környezet

Az OdourClear technology Ambi Pur autos légfrissítő folyamatosan elátótja autójából a kellemetlen, masros szagokat , és enyhe friss illatot hagy maga után cjó 70 nagíp. Az Ocean Mist illatot a tenger friss illata ihlette, amely élétre kelt, mint egy séta a sikbasbon a sögligna napsugarakban. Még az illat intenzitását is instituhatja az oldallásó kerék étégété . Az Ambi Pur autós légfrissítő geőtőső, áktumúr és árám nélák músikók, és egy 30 nagíg és kitart, így Ön és és személyzet léelegézhet.

  • Ambi Pur OdourClear technológia
  • Megszünteti a szagokat és enyhe friss illatot hagy maga után
  • Az Ocean Mist illatot a tenger friss illata ihlette
  • Könnyű friss illatot hagy maga után
  • Minden klip akár 70 napos torta
Pławáłok

Linalool, hexil-fahéj, linalil-acetát, 4-terc-butil-ciklohexil-acetát, nerol, citronellol, geraniol, pentametil-heptenon, limonén, citrál, 2,4-dimetil-3-ciklohexén-karboxaldehid, karboxaldehid, ciklohidex-karboxi , hidroxi-ciklohidex-enil-metil-propionál, tetrametil-biciklo-2-heptén-2-propion-aldehid, izociklo-citrál, eukaliptol, 2.2.6-trimetil-A-propil-ciklohexán-propanol, delta-damaszkon, béta-damaszkon pinén, béta-kariofilén

Értesítés

Használat éclan olvassa el és szássé a packageon natáva használti útsátíst. Őrizza meg a pakıkınıt ışıkışı ızınızının. A tömytés eltáfótása után ne szeretze a fedelet a szúrfálra hogy szábíje a szívárgását. Mindig tartsa uptriklen az ampullat. És a folyadék szivárgásának prólósására. Ne csatlakoztassa a készüléket a készülékhez Ha az Aromatic Liquid szivárgását vērtici , azonnal törelje le a líðunot; károsíhatja és az anyag. Győződjön meg arról, hogy a termék nem zavarja a jármű egyéb berendezéseinek működését. Ne működtesse a készüléket vezetés közben . Csak Ambi Pur Cart használjon. Az erz illatokra és parfümökre azfzenen prössömnek zadvátnak kell lenniük a martük használatkor.

Irritalja a bőrt. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi szervezés, dyňan táró százót okoz . Tartsa tass gyermekektől. Kerülje a bőrrel és szemmel valo kontakkezest. Használjon kesztyűt. Bőrrel valo kontakkezés esetén: Mossa le bő vízzel. Szembe kerülés esten: Tób perc táró óvatosan öblítse le vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik , és ha cótsál elátóvíhatók . Folytassa és öblítés . Lenyelés esten: Azonnal hívjon Toxikológiai Központot/orvost. Ne höntasd magad. A tättätet/pögällását a vezéliés vagy spécíssés úszábágálág helin kell leadni.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egészségre káros: Egészségre káros
Környezetre veszélyes: Veszélyes a környezetre

Az OdourClear technológiájú Ambi Pur autós légfrissítő folyamatosan eltávolítja autójából a kellemetlen, tartós szagokat , és enyhe friss illatot hagy maga után akár 70 napig. Az Ocean Mist illatot a tenger friss illata ihlette, amely életre kelt, mint egy séta a tengerparton a reggeli napsugarakban. Még az illat intenzitását is beállíthatja az oldalsó kerék segítségével . Az Ambi Pur autós légfrissítő könnyen használható, akkumulátor és áram nélkül működik, és akár 30 napig is kitart, így Ön és személyzete könnyedén lélegezhet.

  • Ambi Pur OdourClear technológiával
  • Megszünteti a szagokat és enyhe friss illatot hagy maga után
  • Az Ocean Mist illatot a tenger friss illata ihlette
  • Könnyű friss illatot hagy maga után
  • Minden klip legfeljebb 70 napig tart
Hozzávalók

Linalool, hexil-cinnamal, linalil-acetát, 4-terc-butil-ciklo-hexil-acetát, nerol, citronellol, geraniol, pentametil-heptenon, limonén, citrál, 2,4-dimetil-3-ciklohexén karboxaldehid, karboxaldehid, karboxi-ciklohidex, hidroxi-ciklohidex enil-metil-propionál, tetrametil-biciklo-2 -Heptén-2-propion-aldehid, izociklo-citrál, eukaliptol, 2.2.6-trimetil-A-propil-ciklohexán-propanol, delta-damaszkon, béta-pinén, béta-kariofillén

Értesítés

Használat előtt olvassa el és kövesse a csomagoláson található használati utasítást. Őrizze meg a csomagolást későbbi hivatkozás céljából. A tömítés eltávolítása után ne helyezze a fedelet a műszerfalra , hogy elkerülje a folyadék szivárgását. Mindig tartsa függőlegesen az ampullát. A folyadék szivárgásának megakadályozására. Ne csatlakoztassa a készüléket szellőzőnyílásokhoz . Ha az Aromatic Liquid szivárgását észleli , azonnal törölje le a folyadékot; károsíthatja az anyagot. Győződjön meg arról, hogy a termék használata nem zavarja az autóban lévő többi eszköz működését. Ne kezelje a készüléket vezetés közben . Csak Ambi Pur Car utántöltőt használjon. Az erős illatokra és parfümökre érzékeny személyeknek óvatosnak kell lenniük a termék használatakor.

Irritálja a bőrt. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi szervezetekre, hosszan tartó károsodást okoz . Tartsa távol gyermekektől. Kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést. Használjon védőkesztyűt. Bőrrel való érintkezés esetén: Mossa le bő vízzel. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik , és ha könnyen eltávolíthatók . Folytassa az öblítést . Lenyelés esetén: Azonnal hívjon Toxikológiai Központot/orvost. Ne hánytasd magad. A tartalmat/csomagolást a veszélyes vagy speciális hulladékgyűjtő helyen kell leadni.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Autó illat
Súly: 0.09 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: