Cillit bang antibakteriális aktív hab 600 ml

Kód: 69437SS2TE
Különleges leárazás
1 920 Ft 1 512 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Egészségre káros: Egészségre káros

Az új Cillit Bang a vízkő ellen és a majos fényért az új Turbo Power formulával azá sékent alatt músikók .

A tarekt hatékonyan tábyttja el a vízkävét, szappanmaradványokat, rozsdá és szágúrkeket . Bumm. És a kosz eltünik.
Nem alkalmas forró és reakciós felületek megtartására , mint például márvány, sárgaréz, rozsda, alumínium, matt fémek, linóleum, textil, száchtek, természetes kövek, horganyzott fémek, gumi, fapadló, matt égig.

Használni

1. vädtsa és fuvókát Be állásba.
2. firstly minát a rejtit rízen próvlja ki a hatást, before felhordná and odóvej práttretre.
3. a palackot in a vertical position, tartsa a kezelt frülöttől 20 cm tólöszra, vigye fel a tistıtítani söchte élére, és szivaccsal vagy kendővel kenje sıdı.
4. ne jajai hatni 5 percnél tävä.
5. alaposan mossa le vízzel.
6. mossa le vízzel és használt szivacsot vagy ruhát.

Pławáłok

< 5% nem ionos felületaktív anyagok, parfüm. HexylCinnamaldehidet tartalmaz. Veszélyes anyag: amidokensav, alkohol C 9-11, etoxilát

Értesítés

Tartsa tass gyermekektől. Ne lelegezze be az aeroszolokat. Kerülje a bőrrel és szemmel valo kontakkezest. Szembe kerülés esetén azonnal szávető gyűlse ki wözte és donrjon orvoshoz. Bőrrel valo köllekésés esten bő water azonnal le kell mosni. Ezt az maatúr és vákamánát síkoho úno kell ártalmatlanítani. Lenyelés esetén fordlunjon orvoshoz, és mutassa meg ezt azonnal a tışırt vagy tıkket. Ne keverje fehérítőszerekkel vagy más tiszítószerekkel. Csak jól szellőző helin szállás. Védje és fagytól. Érzéköy bőrű vagy dyysen tárgo használlát és észállé kőtőzat. Különleges kockázatok: Szem- és bőrizgató hágótó.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egészségre káros: Egészségre káros

Az új Cillit Bang a vízkő ellen és a nagyobb fényért az új Turbo Power formulával néhány másodperc alatt működik .

A termék hatékonyan távolítja el a vízkövet, szappanmaradványokat, rozsdát és szennyeződéseket . Bumm. És a kosz eltűnik.
Nem alkalmas forró és reakcióképes felületekre, mint például márvány, sárgaréz, réz, alumínium, matt fémek, linóleum, textíliák, szőnyegek, természetes kövek, horganyzott fémek, gumi, fapadló, matt üveg.

Használat

1. fordítsa a fúvókát Be állásba.
2. először mindig a rejtett részen próbálja ki a hatást, mielőtt felhordná a megfelelő felületre.
3. a palackot függőleges helyzetben tartsa a kezelt felülettől legalább 20 cm távolságra, vigye fel a tisztítani kívánt helyre, és szivaccsal vagy kendővel kenje szét.
4. ne hagyja hatni 5 percnél tovább.
5. alaposan mossa le vízzel.
6. mossa le vízzel a használt szivacsot vagy ruhát.

Hozzávalók

< 5% nem ionos felületaktív anyagok, parfüm. HexylCinnamaldehidet tartalmaz. Veszélyes anyagok: amidokénsav, alkoholok C 9-11, etoxilált

Értesítés

Tartsa távol gyermekektől. Ne lélegezze be az aeroszolokat. Kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést. Szembe kerülés esetén azonnal alaposan öblítse ki vízzel és forduljon orvoshoz. Bőrrel való érintkezés esetén bő vízzel azonnal le kell mosni. Ezt az anyagot és csomagolását biztonságos módon kell ártalmatlanítani. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz, és mutassa meg ezt a tartályt vagy címkét. Ne keverje fehérítőszerekkel vagy más tisztítószerekkel. Csak jól szellőző helyen használható. Védje a fagytól. Érzékeny bőrű vagy hosszan tartó használat esetén használjon kesztyűt. Különleges kockázat: Szem- és bőrizgató hatású.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tisztálkodási szerek
Súly: 0.88 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: