Formitox Extra rovarölő csali hangyák irtására 120 g

Kód: 66711
Márka: Formitox
1 070 Ft 843 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Előkészület a hangyák kristályos alapon történő likvidálására. Aljzatra (papír, műanyag) 1-2 g-ot kenünk, és több olyan helyre helyezzük, ahol a hangyák előfordulnak. A Formitox 2-4%-os oldat formájában is alkalmazható (2-4 g / 100 ml víz). Öntse az oldatot edényekbe, és terítse ki őket. Lenyelés után a rovar elpusztul. A hatás időtartama 21 nap.

  • Papírna Moudrý rovarfogó kristályos por formájában
  • Könnyen felvihető rovarokra szórva
  • A rovarok lenyelés után elpusztulnak
  • Rendkívül hatékony csali a hangyák elpusztítására
  • Bendiocarb és piretrum kivonat hatékony kombinációját tartalmazza
  • 21 napig érvényes
  • Előnyös 120 g-os kiszerelés

A készítmény hatása:
A FORMITOX EXTRA két hatóanyagot tartalmaz, nevezetesen a bendiokarbot, amely karbamát, kontakt- és élelmiszer-rovarölő, amely a rovarok idegrendszerére hat. Hatékonyan elpusztítja a nehéz rovarok és a betegségek vektorainak széles körét. A második hatóanyag a piretrum kivonat, amely természetes szerves anyag, erős rovarölő hatással. A piretrumot például az évelő Chrysanthemum cinerariaefolium maghüvelyei tartalmazzák, amelyet a kereskedelemben is termesztenek ezen rovarirtó szerek forrásaként. Ez egy neurotoxin, amely minden rovar idegrendszerére hatással van. A rovarokra nem halálos adagok riasztó hatásúak.

Felhasználás és adagolás:
A FORMITOX EXTRA kannában kerül forgalomba, mely forgó fedéllel van felszerelve, ahol a készítmény kerül felhordásra, és 2 féle módon alkalmazható: szórással vagy vizes oldattal. A permetezéssel történő felhordás úgy történik, hogy 1-2 g kristályos port öntsünk egy előkészített papírból, műanyagból vagy üvegből készült szőnyegre, és helyezzük a rovar helyére. Ezután a rovar megeszi a csalit, és rövid idő múlva elpusztul. A vizes oldattal történő felhordás úgy történik, hogy 2-4 g terméket 100 ml vízben (2-4%-os oldat) feloldunk, majd az így elkészített oldatot sekély edényekbe (pl. csészefedél stb.) öntjük. és a rovar helyére helyezzük őket . Ezután a rovar megeszi a csalit, és rövid idő múlva elpusztul.

ÉRTESÍTÉS:
A gyártó nem vállal felelősséget a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért. Csak a használati utasításban feltüntetett módon használható. Gyermekektől és háziállatoktól távol tartandó. Úgy dolgozzon, hogy az étel, ital és takarmány ne legyen szennyezett.

Biztonsági figyelmeztetés
GHS09 – a környezetre veszélyes anyagok GHS09 – a környezetre veszélyes anyagok

Figyelmeztető szó: Figyelmeztetés

Veszélyes anyagok tartalma

1,92 g/kg bendiokarbot (ISO), 0,1 g/kg piretrum kivonatot tartalmaz

H411 Mérgező a vízi szervezetekre, hosszan tartó károsodást okoz.
P101 Ha orvosi segítségre van szükség, tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét.
P102 Tartsa távol gyermekektől.
P103 Használat előtt olvassa el a címkén található információkat.
P273 Kerülni kell a környezetbe jutást.
P391 Gyűjtse össze a kiömlött terméket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Rovarirtók
Súly: 0.12 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: