Glade Electric Scented Oil Romantic Vanilla Blossom elektromos légfrissítő gép folyékony töltettel 20 ml

Kód: 58960
Márka: S.C.Johnson
2 260 Ft 1 780 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egészségre káros: Egészségre káros

Induljon el egy csábító, élénkítő utazásra az édes virágok jegyeivel, finoman krémes vaníliával és fehér fával.
A vanília lágy szirmai és finoman csábító illata generációk óta rabul ejti a SZÍVET és az elmét. Most engedje, hogy a romantikus vaníliavirág enyhe dekadenciája elvigyen egy rég elfeledett saját utazásra.

A GLADE Electric Scented Oil légfrissítő elkápráztatja Önt egyszerű használatával és nagyszerű eredménnyel. A Romantic Vanilla Blossom töltelékkel ellátott szettben a virágok és a fehér fa kellemes illata illatosítja otthonát, amelyet édes krémes vanília egészít ki . Ha alacsony intenzitásra állítja a gépet, napi 12 órás használat esetén a helyiség akár 100 napig is illattal telítődik. Ha egyszerűen bedugja a gépet a töltelékkel az elektromos aljzatba, és beállítja a kívánt aromaintenzitást, tökéletes hangulatot varázsol a helyiségben, pontosan a képzeletének megfelelően.

  • Könnyen használható GLADE elektromos illatolajos gép
  • Romantic Vanilla Blossom töltelékkel ellátott szettben
  • Kellemes virágok és fehér fa illata, édes krémes vaníliával kiegészítve
  • A gép akkor kezd el működni, ha bedugják a konnektorba
  • Lehetőség az illat intenzitásának megválasztására saját preferenciái szerint
  • Illattal telíti a helyiséget akár 100 napig 12 órás használat mellett alacsony intenzitású beállítás mellett
Használat

1. Forgassa el a párologtató elektromos csatlakozóját úgy, hogy a kazetta függőleges helyzetben legyen.
2. Csavarja le a kupakot, és helyezze be a patront a párologtatóba.
3. Dugja be a párologtatót a megfelelő elektromos aljzatba. Mindig tartsa a párologtatót a patronnal függőleges helyzetben.
4. Állítsa be a kívánt aromaintenzitást a párologtatón. Kezelés után mosson kezet.
5. Ne felejtse el elolvasni a csomagoláson található biztonsági utasításokat.

Hozzávalók

1-(2,6,6-trimetil-1,3-ciklohexadien-1-il)-2-butén-1-on, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro -2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on, 1-(2,6,6-trimetil-3-ciklohexen-1-il)-2-butén-1-on, ( R)-p-menta-1,8-dién, geranil-acetát

Értesítés

utasítások a tűz, mérgezés, áramütés vagy sérülés megelőzésére. Kérjük, használat előtt olvassa el ezeket a biztonsági utasításokat, és őrizze meg. Figyelmeztetés: Elektromos készülékek használatakor mindig be kell tartani az ALAPVETŐ biztonsági óvintézkedéseket, beleértve a következőket: Vigyázat: ezt a készüléket 8 éves vagy annál idősebb gyermekek, valamint csökkent fizikai, érzékszervi vagy szellemi képességű vagy tapasztalatlan személyek használhatják, ha felügyelni kell, vagy kioktatták őket a készülék biztonságos használatára vonatkozóan, és megértik a lehetséges veszélyeket. Gyermekek nem játszhatnak a készülékkel. A felhasználó által végzett tisztítást és karbantartást gyermekek nem végezhetik felügyelet nélkül. A biztonságos használat érdekében szellőztetett helyen csatlakoztassa megfelelően működő elektromos aljzatokhoz, ahol nem érintkezhet ágytakaróval vagy más anyagokkal. Ne használja hosszabbítókábellel vagy elosztóval. Ne merítse vízbe. Ne dugjon semmit a készülék feletti aljzatba. Csak Glade Elektric patronokat használjon a Glade Electric párologtatókban.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Légfrissítők
Súly: 0.16 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: