Savo mosógél színes ruhanemű 100PD 5L

Kód: 69470BY
Különleges leárazás
Márka: Savo
10 390 Ft 8 181 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Termék információ

A Savo mosógél színes ruhákhoz gondoskodik a makacs foltok és szagok hatékony eltávolításáról. A 80%-ban biológiailag lebomló szerves összetevőket tartalmazó mosógél innovatív összetétele hosszú ideig higiénikusan tisztán, kellemesen illatosított és frissen hagyja a ruhaneműt. A mosógél illata a jázmin, a szegfű, az ibolya és az alma és a görögdinnye frissítő gyümölcselemeinek kombinációja. Emellett ápoló összetevői megőrzik ruhái színének intenzitását. A mosógélt biztonságosan használhatja minden anyagon, kivéve a gyapjút és a selymet. Szabaduljon meg a makacs foltoktól, és hagyja, hogy ruhája tisztasággal ragyogjon!

  • Gondoskodás
  • Higiénia
  • Tisztaság

Előkészítés és felhasználás

Kezelési útmutató: Mindig kövesse a ruházati címkén található utasításokat. A sötét ruhákat külön mossuk. Mielőtt hígítatlan folyékony mosószert használna az előtisztításhoz, ellenőrizze a ruhák színtartósságát. Ne használja selyemre és gyapjúra.

Biztonsági figyelmeztetés

FIGYELEM
SAVO Universal - mosógél. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. 2-metil-2,3-dihidrogenizoti-azol-3-ont, 2-n-oktil-4-izotiazolin-3-ont tartalmaz. Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszan tartó károsodást okoz. Tartsa távol gyermekektől. Használjon védőkesztyűt. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatosan öblítse ki vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. HA BŐRRE KERÜL: Mossa le bő vízzel.

Hozzávalók

5-15%: anionos felületaktív anyagok, <5%: nemionos felületaktív anyagok, szappan, parfüm, foszfonátok, polikarboxilátok, optikai fehérítők, enzimek, citronellol, hidroxi-citronellal, limonén, metil-izotiazolinon, oktilizotiazolinon

Biztonsági figyelmeztetés
GHS07 - irritáló anyagok GHS07 - irritáló anyagok

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosószerek
Súly: 1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: