Adidas DNS 75ml Get Ready F

Kód: 2035
Márka: Coty
2 260 Ft 1 780 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyúlékony: Gyúlékony
Terméktípus: Virágfajták
Célja: Nőknek

Adidas Készülj! for Her egy 2014-ben piacra dobott virágos, gyümölcsös illat .

Szenvedély. Spontaneitás. Egy élet, amit a legteljesebb mértékben élünk. A limitált kiadású Adidas Get Ready párost a színes brazil életmód ihlette. A Get Ready illatkollekció azt az egyedülálló módot ünnepli, ahogy a brazilok megmutatják szenvedélyüket és szeretetüket a sport iránt . A palackok élénk és optimista színeket hordoznak, amelyeket Brazília ihletett, és energiát, szórakozást és spontaneitást sugároznak.

Az Adidas Get Ready For Her egy női illat, amelyet színes gyümölcsös jegyek jellemeznek, amelyeket egzotikus virágok hangsúlyoznak ki . Az illat energikus, spontán és szórakoztató. A Get Ready For Her sorozat dizájnjához Brazília színeit kölcsönözték az alkotók, mert nincs annál elevenebb és optimistább. Az ívelt liliomokat és grafitokat brazil ritmusok ihlették . A Get Ready For Her női illat nőies és dinamikus. Lazítson, és hagyja magát elragadni a féktelen energikus ritmusoktól az Adidas Get Ready For Her illatával.

  • virágos gyümölcsös illat
  • a színes brazil életmód ihlette
  • az illatot színes gyümölcsös jegyek jellemzik, melyeket egzotikus virágok emelnek ki
  • nőies és dinamikus
  • DNS 75 ml
Hozzávalók

Az Adidas Get Ready For Her illat tele van színes gyümölcsös tónusokkal, melyeket egzotikus virágjegyek emelnek ki. A parfüm lédús görögdinnye, pezsgő grenadin és brazil narancs élénk koktéljával nyit. A HEART elegáns tavirózsa és édes cukornád egyedülálló virágos-gyümölcsös keverékévé fejlődik. A pézsma- és cédrusfa ALAP meleg borostyánnal együtt teszi teljessé az érzéki, tartós érzést.

  • FEJ: görögdinnye, grenadin, narancs
  • SZÍV: tavirózsa, cukornád
  • ALAP: cédrusfa, pézsma, ámbra
Értesítés

Az Adidas márkát a legtöbben főleg sportruházat, cipő és egyéb kiegészítők gyártása kapcsán ismerik.
Maga a márka eredete 1925-ig nyúlik vissza, és Adolf Dassler nevéhez fűződik. Ma az Adidas valószínűleg az egyik legkelendőbb sporttermékgyártó.
Az elmúlt években az Adidas jól ismertté vált a parfümiparban. Az Adidas a Coty égisze alatt mutatja be friss és sportos illatát. A parfümsorozat és az egyedi terméksorozat nagy népszerűségnek örvend, főleg eredeti, könnyed és erőszakmentes illataiknak köszönhetően. Megpróbálnak bizonyos mértékig megfelelni az Adidas márka általános karakterének és fókuszának.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nőknek
Súly: 0.29 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: