Adidas DNS 75ml Pure Game

Kód: 1860
Márka: Coty
2 260 Ft 1 780 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyúlékony: Gyúlékony
Célja: Férfiaknak
Terméktípus: Fafajták

Az Adidas Pure Game egy 2010-ben piacra dobott fás fűszeres illat .

A 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság történelmi sporteseményének részeként az Adidas a Coty-val együttműködésben új, limitált kiadású Pure Game-t készített. A Pure Game a vendégországhoz hasonlóan - a JAR - egy kemény és váratlan illat, amely tökéletesen megtestesíti a különböző kultúrák egyesítése szellemét.

Ez a férfias illat egyesíti viselőjét, a szenvedélyes futballistákat - rajongókat és játékosokat a világ minden tájáról . Ez pedig azt bizonyítja, hogy a csapatmunkában semmi sem lehetetlen. Semmi sem lehetetlen.

Az Adidast Dél-Afrika gazdag sokfélesége és ereje ihlette. A fogadó ország előtt tiszteleg a Pure Game jellegzetes illatával, amely a szivárvány nemzetként ismert dél-afrikai sokszínű tájon található természetes összetevők harmonikus kombinációjának eredménye .

Sportos, masszív és férfias – a Pure Game illat feltűnő fekete csomagolásának köszönhetően azonnal felismerhető lesz a boltokban. Ezt a visszafogott megjelenést ellensúlyozzák a színes delta alakú gyűrűk és a merész "Special Edition: South Africa" felirat. A körökön lévő 11 különböző szín a Dél-afrikai Köztársaság 11 hivatalos nyelvét és egyben a futballcsapat 11 játékosát jelképezi . A csomagolást a Dél-afrikai Köztársaság egyedi megjelenése, büszkesége és reménye ihlette, és azt a harmóniát ábrázolja, amely a különböző csoportok egy csapatba való összehozásával jött létre egy óriási méretű globális sporteseményben. A futball nem csak játék, hanem az élet része.

  • illat kifejezetten futballisták és rajongóik, sportos és bátor férfiak számára
  • Az inspiráló és változatos illat a lelkesedés és az öröm érzését kelti a játékban
  • friss tónusai minden sportoló karizmáját hangsúlyozzák
Hozzávalók

Az illat a csillogó grapefruit és a mandarin meglepő keverékével nyit, amit a pezsgő zöld bazsalikom és az enyhén fűszeres paprika emel ki. A SZÍVET sugárzó elegancia és modern férfiasság borítja be az aromás levendulának és a guaiac és ciprus fás akkordjának köszönhetően. A BASE feltárja a trópusi pacsuli és tamboti fa természetes vonásait, valamint a tonka és a tömjén érzéki jegyeit.

  • FEJ: grapefruit, mandarin, bazsalikom, bors
  • SZÍV: levendula, guaiac fa, ciprus
  • ALAP: pacsuli, tamboti fa, tonkabab, tömjén
Értesítés

Az Adidas márkát a legtöbben főleg sportruházat, cipő és egyéb kiegészítők gyártása kapcsán ismerik.
Maga a márka eredete 1925-ig nyúlik vissza, és Adolf Dassler nevéhez fűződik. Ma az Adidas valószínűleg az egyik legkelendőbb sporttermékgyártó.
Az elmúlt években az Adidas jól ismertté vált a parfümiparban. Az Adidas a Coty égisze alatt mutatja be friss és sportos illatát. A parfümsorozat és az egyedi terméksorozat nagy népszerűségnek örvend, főleg eredeti, könnyed és erőszakmentes illataiknak köszönhetően. Megpróbálnak bizonyos mértékig megfelelni az Adidas márka általános karakterének és fókuszának.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Férfiaknak
Súly: 0.29 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: