Adidas Team Force DNS üveg 75 ml

Kód: 70165CE
2 240 Ft 1 764 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Adidas Team Force egy modern férfi illat, tele frissességgel és energiával. Intenzív citrusos illat, hosszan tartó frissesség, alumíniumsók nélkül. Nem hagy nyomot a ruhákon. Vegán összetétel. Bőrgyógyászatilag tesztelt. A fejjegyek kiemelkednek a narancs, ananász, mandarin, grapefruit és aldehidek gyümölcsös aromájával. A középső tónusokat a boróka és a jázmin kollekciója, valamint a szantálfa csábító illata lágyítja. Az illat alapját borostyán, cédrusfa és dohány finomítja.

Alkalmazás: Vigye fel közvetlenül a bőrre vagy a ruházatra kb. 15 cm távolságból. Csak ennek a leírásnak megfelelően használja. Ne permetezze a szem vagy arc közelébe, illetve irritált vagy sérült bőrre. Nem intim higiéniára készült. Hagyja abba a használatát, ha irritáció lép fel. Használat előtt rázza fel. Ne alkalmazza és ne helyezze festett vagy polírozott felületre. A termék állandó nyomás alatt van. Ne tegye ki napfénynek és 50°C feletti hőmérsékletnek. Ne használja tűzforrások közelében. Ne permetezze lángba vagy forró tárgyakra. Az üres edényt ne dobja tűzbe, és ne nyissa fel erőszakkal. Ne dohányozzon használat közben vagy röviddel azután. Tartsa távol gyermekektől. A teljesen üres csomagolást adja át begyűjtésre. VIGYÁZAT GYÚLÉKONY! TILOS A DOHÁNYZÁS!

Veszély: Fokozottan tűzveszélyes. Nyomástartó edény: Melegítéskor szétrepedhet. Rendkívül gyúlékony aeroszol. Napfénytől óvni kell és 50°C feletti hőmérsékletnek nem szabad kiszúrni vagy meggyújtani használat után sem. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrástól távol tartandó. Ne dohányozzon. Tartsa távol gyermekektől.

A termék használata előtt mindig olvassa el a termék címkéjét, információit és használati utasítását. Lásd a termék csomagolását.

Összetevők: Bután-izobután-propán, alkohol-denat., parfüm/illat, propilénglikol, benzil-benzoát, limonén, hexil-cinnamal, linalool, alfa-izometil-ionon, kumarin, benzil-alkohol, citrál, etil-mentilaktán, mentilaktán, , Vanillil-butil-éter.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Dezodorok, izzadásgátlók
Súly: 0.15 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: