Air Wick elektromos légfrissítő lila levendula réti töltelék 19 ml

Kód: 60264
Különleges leárazás
1 410 Ft 1 110 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Légfolyékony töltet elektromos légfrissítőhöz Wick Essential Oils színes fúziós természetes levendula. Illatosítsa otthonát akár 100 napig a legalacsonyabb beállításon, 12 órán keresztül. A benne lévő illóolajok finom aromát szabadítanak fel a levegőbe és semlegesítik a kellemetlen szagokat. Megbízhatóan semlegesíti a szagokat, és friss illatok kombinációjával tölti meg otthonát. Élvezze békéjét és jólétét az Air Wick segítségével.

 • Csere utántöltő az Air Wick elektromos párologtatóhoz
 • Megbízhatóan semlegesíti a szagokat 
 • A választott intenzitástól függően akár 100 napig is tart
 • A felhasználó szabályozhatja az illat intenzitását.
 • Természetes növényekből és virágokból származó illóolajokat tartalmaz
 • Levendula illattal illatosítja otthonát

Használat

A termék használata előtt figyelmesen olvassa el a biztonságos kezelésre és az orvos előtti elsősegélynyújtásra vonatkozó utasításokat. Őrizze meg későbbi használatra.

 • 1. Csavarja le a betöltő sapkát.
 • 2. Tartsa az utántöltőt függőleges helyzetben, és helyezze be mélyen a mozgás aljába, amíg kattanást nem hall.
 • 3. Helyezze be a gépet a kazettával az elektromos aljzatba.
 • 4. Az illatfelszabadulás intenzitásának megváltoztatásához forgassa el a gép tetején található kereket.
 • 5. A patron cseréjéhez válassza le a készüléket az elektromos hálózatról. Nyomja meg az elülső részen lévő mozdulatot, és óvatosan húzza le a patront.

Értesítés

Azok, akik érzékenyek az illatanyagokra, óvatosan használják ezt a terméket. A légfrissítők nem helyettesíthetik a helyes higiéniai szokásokat. Kerülje a kanóc érintését, és mindig mosson kezet az üveg tartalmának kezelése után. Használjon megfelelő védőkesztyűt. Ez az elektromos a készüléket mozgásukban korlátozott személyek felügyelet nélkül nem használhatják. Használat előtt olvassa el a címkén található információkat. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Tartsa távol gyermekektől. Lenyelés esetén: Azonnal hívja a Toxikológiai Információs Központot vagy orvost. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: forduljon orvoshoz/kezeléshez. Bőrrel való érintkezés esetén: Mossa le bő szappannal és vízzel. Viseljen védőszemüveget/arcvédőt.

Veszélyes anyagok: limonén, amil-cinnamal, 2-tert. butil-ciklohexil-hexil-acetát, hexil-szalicilát. Tartalmaz amil-fahéjat, hexil-fahéjat, kumarint, eugenolt, béta-pinént, citronellolt, alfa-pinént, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8- tetrametil-2-naftil)etán-1-on, geraniol), 2,4-dimetil-ciklohexén-1-karbaldehid, limonén, linalool. Allergiás bőrreakciót válthat ki.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Légfrissítők
Súly: 0.019 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: