Air Wick elektromos magnólia és virágzó cseresznye utántöltő 19 ml

Kód: 59844
1 290 Ft 1 016 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

pontokba szedve

A magnólia és a cseresznyevirágok friss illatával illatosítja otthonát

A legalacsonyabb intenzitásra állítva akár 80 napig illatosít

Illóolajokat tartalmaz leírás Leírás

Folyékony levegős töltet elektromos légfrissítőhöz A Wick Essential Oils színfúziója magnólia és virágzó cseresznye illatával. A legalacsonyabb intenzitás mellett akár 80 napig illatosítja otthonát. A benne lévő illóolajok finom aromát szabadítanak fel a levegőbe és semlegesítik a kellemetlen szagokat.

Használat

  • Csavarja le a betöltő sapkát. Helyezze be az utántöltőt az egyik Air Wick elektromos légfrissítőbe. Klasszikus mozgás: Tartsa függőlegesen az utántöltőket, és helyezze mélyen a mozdulat aljába, amíg kattanást nem hall. Dugja be a Symphonia-t: Tartsa függőlegesen az utántöltőket, és mindkét oldalon illessze mélyen a mozgás aljába, amíg kattanást nem hall. Részletek Biztonsági figyelmeztetés
  • Figyelmeztetés: Súlyos szemirritációt okoz. Irritálja a bőrt. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszan tartó károsodást okoz. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Tartsa távol gyermekektől. Viseljen védőkesztyűt és védőszemüveget/arcvédőt. LENYELÉS ESETÉN: Azonnal hívjon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvost. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: forduljon orvoshoz/kezeléshez. HA BŐRRE KERÜL: Mossa le bő szappannal és vízzel. Bőrirritáció vagy bőrkiütés esetén: forduljon orvoshoz/kezeléshez. Veszélyes összetevők: linalool; terpineol; alfa-metil-1,3-benzodioxol-5-propionaldehid; 4-ciklohexil-2-metil-bután-2-ol. Tartalmaz: 3-metil-4-(2,6,6-trimetil-2-ciklohexen-1-il)-3-butén-2-on; alfa-metil-1,3-benzodioxol-5-propionaldehid; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; 2H-1,5-Benzodioxepin-3(4H)-on, 7-(1,1-dimetil-etil)-; fahéjaldehid; linalool. Allergiás reakciót válthat ki.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Légfrissítők
Súly: 0.019 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: