Air Wick Freshmatic Max friss ruha és fehér lila utántöltő 250 ml

Kód: 68995
Különleges leárazás
1 500 Ft 1 181 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Varázsoljon vidám nyarat otthonába ezzel a játékos és kellemes mosodai illattal. Fokozza otthona történetének illatát az Air Wick Freshmatic automatikus spray-jével. Az Air Wick kollekció egy folyamatosan változó illat, amely kellemes hangulatot varázsol otthonába. Minimális beállítás mellett akár 70 napig is folyamatos illatot bocsát ki. Az illat kívánt intenzitását három szint közül választva állíthatja be.

  • Csere utántöltő Air Wick automata spray-hez
  • Folyamatos, friss illatot bocsát ki, így otthona mindig kellemes illatú
  • Még alacsony beállítás mellett is akár 70 napig felfrissíti otthonát
  • Semlegesíti a szagokat és illatosítja otthonát
  • A ruha illata a szellőben

Használat

Mielőtt behelyezi az aeroszolt a diffúzorba, győződjön meg arról, hogy a diffúzor ki van kapcsolva: az „OFF” beállítás. Bekapcsolás előtt fordítsa el a diffúzort az arcától. A diffúzor bekapcsolása után az illat 15 másodperc múlva automatikusan felszabadul. Figyelmeztetés: A termék használata előtt figyelmesen olvassa el a biztonsági utasításokat.

Értesítés

A termék használata előtt figyelmesen olvassa el a biztonságos kezelésre és az orvos előtti elsősegélynyújtásra vonatkozó utasításokat. Mielőtt behelyezi az aeroszolt a diffúzorba, győződjön meg arról, hogy a diffúzor ki van kapcsolva: Kikapcsolva. Bekapcsolás előtt fordítsa el a diffúzort az arcától. A diffúzor bekapcsolása után az illat 15 másodperc múlva automatikusan felszabadul.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Légfrissítők
Súly: 0.25 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: