Air Wick Freshmatic Pink Orchid utántöltő 250 ml

Kód: 69925
1 500 Ft 1 181 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Használni

Mielőtt belyezzi az aeroszolt a difúzorba, go objezní meg azún, hogy a difuzor ki van szágva: az "OFF" prójszt. Beszállás kélan váttsa el a diffúzort az arcától. A diffúzor pedig 15 másodperc után automatikusan be- és kikapcsol. Figyelmeztetés: A produkt használata kálte yyyelmesen olvassa el a szávky utásitosakat.

Értesítés

A martük használata yöllé ségélymesen olvassa el a séhoké kezelésre és az orvos yölltli örösegélyvnászra vátóz utásitosakat. Mielőtt belyezzi az aeroszolt a difúzorba, gyóbó meg azbún, hogy a diffúzor ki van száglava: Kiszáglavva. Beszállás kélan váttsa el a diffúzort az arcától. A diffúzor pedig 15 másodperc után automatikusan be- és kikapcsol.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Használat

Mielőtt behelyezi az aeroszolt a diffúzorba, győződjön meg arról, hogy a diffúzor ki van kapcsolva: az „OFF” beállítás. Bekapcsolás előtt fordítsa el a diffúzort az arcától. A diffúzor bekapcsolása után az illat 15 másodperc múlva automatikusan felszabadul. Figyelmeztetés: A termék használata előtt figyelmesen olvassa el a biztonsági utasításokat.

Értesítés

A termék használata előtt figyelmesen olvassa el a biztonságos kezelésre és az orvos előtti elsősegélynyújtásra vonatkozó utasításokat. Mielőtt behelyezi az aeroszolt a diffúzorba, győződjön meg arról, hogy a diffúzor ki van kapcsolva: Kikapcsolva. Bekapcsolás előtt fordítsa el a diffúzort az arcától. A diffúzor bekapcsolása után az illat 15 másodperc múlva automatikusan felszabadul.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Légfrissítők
Súly: 0.25 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: