Air Wick spray citrom ginseng 240 ml

Kód: 59862
Különleges leárazás
930 Ft 732 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

A hagyományos aeroszolos spray-k butángázzal működnek, ami ronthatja az illatot. Az illat így mesterségesnek és túl erősnek tűnik. Az új Air Wick aeroszolos spray-k friss levegővel működnek, így tisztább és frissebb illatúak. Gyönyörködtesse érzékeit a lime szeletek és a grapefruit pép felemelő keverékével, amelyet egy csipet gyömbér frissít.

  • Jellemzők: 100%-ban természetes hajtóanyag, Megszünteti a torlódást
  • Használati utasítás: A termék használata előtt olvassa el részletesen a biztonságos kezelésre és az orvos előtti elsősegélynyújtásra vonatkozó utasításokat.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, 50 °C alatti hőmérsékleten tárolandó, közvetlen napfénynek nem szabad kitenni. Legjobb fogyasztása a csomagoláson feltüntetett gyártási dátumtól számított 24 hónapon belül.

Biztonsági figyelmeztetés

  • Utasítások a biztonságos kezeléshez és az orvos előtti elsősegélynyújtáshoz: Az illatanyagokra túlérzékeny személyeknek óvatosan kell használniuk ezt a terméket. A légfrissítők nem helyettesíthetik a helyes higiéniai szokásokat. Tartsa távol gyermekektől. Ne lélegezze be az aeroszolokat. Kerülje a szembe jutást. Szembe kerülés esetén azonnal alaposan öblítse ki vízzel és forduljon orvoshoz. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz, és mutassa meg ezt a tartályt vagy címkét. Csak jól szellőző helyen használható. Figyelmeztetés: Gondosan olvassa el és kövesse az aeroszolos dobozon található utasításokat.
  • A tartály nyomás alatt van: Ne tegye ki napfénynek és 50 °C feletti hőmérsékletnek. Még az üres edényt se szúrja ki, és ne dobja tűzbe. Az autók motorjaiban, kályhák és kandallók közelében szélsőséges hőmérsékletek léphetnek fel. Ne permetezze közvetlenül a felületekre. Permetezéskor törölje le a felületet nedves ruhával. A felületek nedvesek és csúszósak lehetnek a spray használata után. Ügyeljen a megcsúszásra és leesésre. Permetezzen távol az arcról és a testről. Tartsa a terméket függőleges helyzetben, nyomja meg a gombot és körkörös mozdulatokkal permetezze be. Élelmiszerekre, szövetekre ne permetezzen A töltelék tömegének 5%-a gyúlékony A használt csomagolóanyagot helyezze az önkormányzat által kijelölt hulladékgyűjtő helyre! A csomagolást csak alapos kiürítés után adja át újrahasznosításra.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Légfrissítők
Súly: 0.24 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: