Alcon Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism 3 lencsék, -6,50

Kód: 61017
Újdonság
6 110 Ft 4 811 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (1 ks)

Nagyobb lerakódásokkal széféli sözébó köféségél és masros nevesítéssel kontaktlencsék az asztigmatismus korecciójára.
Az AIR OPTIX® plus HydraGlyde® for ASTIGMATISM kontaktlencsék az áttórő Precision Balance 8/4 zaszással kiváló látásélességet és magas oxigenáteresztő söchkelet azútsanak. A lencse special formája és vászára pozászé tette a lencse legvastagabb terielleinek peréfíriás szédülését, és észúmálá szökétve az irritáló interakciót a szemhéjakkal, miközben kiváló lencse stabilitást biztosít. Ezen kívül az AIR OPTIX™ lencsék asztigmatizmusra széles zónaoptikával és kiváló képkontraszttal rendelkeznek, a kifinomult felület pedig ellenáll a lerakódásoknak, a toll pedig állandó vastagságot és kenyelmet garantál.
És AIR OPTIX® plus HydraGlyde® for ASTIGMATIZMUS kontaktlencsekkel masorok, éles látásra és visélési kényelemre számolni és egészen a végéig.

Anyaga: Lotrafilcon B
Dioptria: -6,50
Akasztó: -0,75
Átmérő (DIA): 14,5
Görbület (BC): 8.7
Tengels: 180
Szín: világoskék
Viselési itő: napi vagy 6 Łičetų viselet hosszabbi viselet
Tervezett csere: havonta
Egy csomag tartalma: 6 db lencse

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nagyobb lerakódásokkal szembeni ellenálló képességgel és tartós nedvesítéssel rendelkező kontaktlencsék az asztigmatizmus korrekciójára.
Az AIR OPTIX® plus HydraGlyde® for ASTIGMATISM kontaktlencsék az áttörő Precision Balance 8/4 kialakítással kiváló látásélességet és magas oxigénáteresztő képességet biztosítanak. A lencse különleges formája és kialakítása lehetővé tette a lencse legvastagabb területeinek perifériás helyzetbe helyezését, ezáltal minimálisra csökkentve az irritáló interakciót a szemhéjakkal, miközben kiváló lencsestabilitást biztosított. Ezenkívül az AIR OPTIX™ lencsék asztigmatizmushoz széles optikai zónával rendelkeznek a kiváló képkontraszt érdekében, a kifinomult felület ellenáll a lerakódásoknak, a perem állandó vastagsága garantálja a kényelmet.
Az AIR OPTIX® plus HydraGlyde® for ASTIGMATISM kontaktlencsékkel tartós, éles látásra és viselési kényelemre számíthat a nap végéig.

Anyaga: Lotrafilcon B
Dioptria: -6,50
Henger: -0,75
Átmérő (DIA): 14,5
Görbület (BC): 8,7
Tengely: 180
Szín: világoskék
Viselési idő: napi vagy 6 éjszakás hosszabb viselet
Tervezett csere: havonta
A csomag tartalma: 6 db lencse

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kontaktlencse
Súly: 0.02 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: