Ambi Pur elektromos utántöltő Virágok és tavasz 20 ml

Kód: 62901
2 070 Ft 1 630 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egészen a Földközi-tenger partjáig elengedheti álmait, és megérezheti a csodálatos virágillatot. A légfrissítő megbízhatóan eltávolítja az olyan szagokat, mint a kopottság vagy a háziállatok szaga , és kellemes aromával tölti meg a helyiséget. Csatlakoztassa elektromos gépét bármely elektromos aljzathoz, és hagyja , hogy akár 80 napig nyugtató illat vegye körül. Más elektromos légfrissítőkkel ellentétben ez a termék könnyen megbirkózik minden kellemetlen szaggal , és garantáltan frissességet kölcsönöz környezetének.

  • illat: virágok és tavasz
  • frissesség akár 80 napig
  • megszünteti a szagokat

Hozzávalók

Tartalmaz citronellol, limonén, heliotropin, hidroxi-citronellal, izoeugenol, rózsa keton-4, 5-ciklotetradecen-1-on, 3-metil-, (5Z), delta-damaszkon, tetrametil-acetiloktahidronaftalének, dimetil-3-ciklohrusdehyt, dimetil-3-ciklohrusdehyt ., Citrus Nobilis Pell Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Pentamethylheptenone, Cyclamen Aldehyde, Coumarin, Scentenal.

Értesítés

Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat. Tartsa távol gyermekektől. Kerülje a bőrrel való érintkezést. Használjon megfelelő védőkesztyűt. Lenyelés esetén hánytatni tilos: azonnal orvoshoz kell fordulni, és meg kell mutatni az edényzetet vagy a címkét. Kerülje a szembe jutást. Szembe kerülés esetén azonnal alaposan öblítse ki vízzel és forduljon orvoshoz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Légfrissítők
Súly: 0.02 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: