Aquafresh háromszoros védelmet nyújtó fogkrém pumpa 100 ml

Kód: 816RM
Különleges leárazás
1 090 Ft 858 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Valójában három fogkrém egyben . Háromszoros védelem a friss leheletért , az egészséges fogínyért és az erős fogakért . Az aktív ásványi anyagok erősítik a fogzománcot, hogy megerősítsék és védjék a fogszuvasodást . Harcol a foglepedékkel, hogy segítsen megvédeni a fogínyt. Teljesen friss lehelet.

1. Az aktív ásványi anyagok erősítik a fogak zománcát, hogy megerősítsék és védjék a fogszuvasodást.
2. Harcol a lepedék ellen, hogy segítsen megvédeni a fogínyt.
3. Teljesen friss lehelet.

  • három fogkrém egyben
  • egészséges fogíny és erős fogak
  • véd a fogszuvasodás és a lepedék ellen
Használat

Naponta kétszer, de legfeljebb háromszor mosson fogat. Minimálisan nyelje le a pasztát, és mindig köpje ki.

Hozzávalók

Aqua, hidratált szilícium-dioxid, szorbit, glicerin, peg-6, nátrium-lauril-szulfát, aroma, xantángumi, titán-dioxid, akrilátok/c10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, nátrium-fluorid, nátrium-szacharin, Chondrus crispus (karragén), nátrium-hidroxid, nátrium-hidroxid , cl 73360, cl 74160.

Értesítés

Tartsa távol gyermekektől. Ha a fluoridot más forrásból veszik, forduljon fogorvosához vagy háziorvosához. 0,315 tömeg% nátrium-fluoridot (1450 ppm fluoridot) tartalmaz.

Az AQUAfresh márka (eredeti nevén Aqua-Fresh) 1973 óta elérhető a piacon. A Beecham Group gyógyszeripari vállalat szárnyai alatt jött létre, amely ma a GlaxoSmithKline globális konszern része. Az eredeti forma a „kettős védelmet” szimbolizálta – egy fehér csík fluoriddal a fogak védelmére, egy kék „aqua” pedig a friss leheletért. Tíz évvel később a formulát „hármas védelemre” alakították át egy vörös összetevő hozzáadásával az egészséges fogíny érdekében. A három csík – piros, fehér és kék – 1983 óta az AQUAfresh bejegyzett védjegye. A fogkrémekhez hamarosan csatlakoztak a fogkefék, szájöblítők, fogselyem és egyéb, a fogak és a teljes szájüreg tartós egészségét és esztétikáját szolgáló segédanyagok gyártása.
A megfelelő fogkrémválasztás támogatja a megfelelő fogkefe használatát.
Az Auqfresh a leghagyományosabb szájhigiénés márkák közé tartozik. Egyesíti a tapasztalatot és az innovációt, a legjobb gyakorlatokat és a legújabb ismereteket a leghatékonyabb fogászati ellátás érdekében.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fogkrémek
Súly: 0.21 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: