Biolit L 007 Repülő rovarok elleni spray 400 ml

Kód: 59019
1 880 Ft 1 480 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Biolit® repülő rovarok ellen , rovarölő aeroszol hosszan tartó védelmet és azonnali hatást biztosít legyek, szúnyogok, darazsak, darazsak és más repülő rovarok ellen. Hatékony összetételének köszönhetően megbízhatóan elpusztítja a repülő rovarokat és védi az egész házat. A spray repülő rovarok ellen hat: legyek és szúnyogok. Innovatív összetételének és rendkívül hatékony mikrorészecskék formájában kipermetezett hatóanyag-tartalmának köszönhetően hatékonyan és gyorsan pusztítja el a rovarokat.

  • Gyors hatás legyekre, szúnyogokra, darázsokra és darazsakra
  • Innovatív összetételének köszönhetően hatékonyan és gyorsan pusztítja el a rovarokat
  • Rendkívül hatékony térbeli spray
  • Biolit spray repülő rovarok ellen
Használat

Használat előtt jól rázza fel. Permetezzen közvetlenül a rovarokra az azonnali elpusztítás érdekében. A hosszan tartó hatás érdekében permetezzen körülbelül 20 cm távolságból olyan helyekre, ahol rovarok megjelenése és elrejtése várható. Száradás után a termék hatékonysága több hétig megmarad, ha a felületet nem mossuk vagy töröljük le.

Hozzávalók
Hatóanyagok: 0,125 g 1R-transz-fenotrin és 0,1 g pralletrin 100 g termékben.
Értesítés
Használja az utasításoknak megfelelően. Ne permetezzen emberekre vagy állatokra. Használat előtt távolítsa el vagy fedje le az élelmiszereket, az élelmiszer-előkészítő eszközöket és az edényeket. Használat előtt távolítsa el vagy fedje le a terráriumokat, akváriumokat és állatketreceket. Permetezéskor tartsa távol az akvárium légszűrőjét. Ne permetezzen tapétára. Minden felülettől és faltól legalább 1 m-re hordja fel. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól elkülönítve tárolandó. Csak jól szellőző helyen használható.
Biztonságosan használja a biocid készítményeket. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat.
Biztonsági figyelmeztetés
Gyúlékony
Veszélyes a környezetre

Gyúlékony

Veszély
Rendkívül gyúlékony gáz. Gyúlékony gáz. Rendkívül gyúlékony aeroszol. Gyúlékony aeroszol. Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Gyúlékony folyadék és gőzök. Gyúlékony szilárd anyag.

Figyelem. Útmutató a biztonságos kezeléshez
Használat előtt rázza fel. Kerülje a közvetlen belélegzést. Ne permetezze nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra. Hőtől / szikrától / nyílt lángtól / forró felületektől távol tartandó. - Tilos a dohányzás. A csomagolást tartsa szorosan lezárva. Tartsa hűtve. Ne tegye ki 50°C-ot meghaladó hőmérsékletnek. A tartály nyomás alatt van: hevítéskor szétrepedhet. Védje a napfénytől. Tartsa távol gyermekektől.

Veszélyes a környezetre

Veszély
Erősen mérgező a vízi szervezetekre, hosszú távú hatásokkal. Mérgező a vízi szervezetekre, hosszan tartó károsodást okoz.

Figyelem. Útmutató a biztonságos kezeléshez
Kerülni kell a környezetbe jutást. Gyűjtse össze a kiömlött terméket. Tartsa távol gyermekektől.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Csapdák és riasztószerek
Súly: 0.41 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: