Biolit Plus utántöltő elektromos párologtatóhoz citronella illattal szúnyogok és legyek ellen 30 éjszaka 31 ml

Kód: 63396
Különleges leárazás
3 570 Ft –26 %
14f28ecad0ff10da6a59376749c233f1 mm2000x2000
3 570 Ft –26 % 2 640 Ft 2 079 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

24 db feletti vásárlás esetén lehetőség van egyedi ár megegyezésre.

A Biolit Plus elektromos párologtató akár 30 napig véd a szúnyogok és legyek ellen. Elpusztítja a függöny mögé, az asztalok alá és a hozzáférhetetlen sarkokba rejtett szúnyogokat is. 34 m3-ig védi a helyiséget a szúnyogok ellen. Gyors hatást és folyamatos védelmet nyújt a szúnyogok és legyek ellen friss citronella illattal. 20 m-ig véd a legyek ellen?

  • Elektromos párologtató rovarok ellen
  • Megöli és taszítja a szúnyogokat, legyeket és más apró rovarokat
  • Akár 30 napig véd a szúnyogok és legyek ellen
  • Friss citronella illat
  • Rovarirtó
  • Védelmet nyújt a szúnyogok és legyek ellen akár 30 nap/éjszaka x 8 órán keresztül
  • Cserélhető betétekhez is használható
  • A csomag 1 patront tartalmaz (31 ml)

Használat

távolítsa el a kupakot (nyomja össze és csavarja le). Csavarja be a tölteléket az el. párologtatók. Fordítsa el a dugót úgy, hogy a kazetta függőleges helyzetben legyen. Helyezze be az elektromos párologtatót a megfelelő aljzatba, amíg a vezérlődióda ki nem gyullad. Ha a patron kiürült, húzza ki a párologtatót. hálózatot, és cserélje ki egy újra. Használat után húzza ki a párologtatót. hálózatok. Aktiválja a szúnyog-/légypárologtatót 30/75 perccel korábban. Helyezze a párologtatót a huzat irányába az alvó személy felé.

Lenyelve és a légutakba kerülve halált okozhat. Erősen mérgező a vízi szervezetekre, hosszú távú hatásokkal. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Tartsa távol gyermekektől. Kezelés után alaposan mosson kezet. Lenyelés esetén azonnal hívja a Toxikológiai Központot/orvost. Ne hánytasd magad. Lezárva tárolja.

Használja az utasításoknak megfelelően. Ne használja zárt helyen. A termék teljes elfogyasztásáig őrizze meg a biztonsági figyelmeztetéseket tartalmazó külső csomagolást. Az elektromos áram használata során ne takarja le semmivel a párologtatót. Ne érintse meg az elektromos készüléket a párologtatót fémtárgyakkal vagy nedves kézzel, amikor csatlakoztatva van. A vezetékezés előtt távolítsa el vagy fedje le a terráriumokat, akváriumokat, állat- és madárketreceket. Kapcsolja ki az akvárium szűrőit. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. Ne érintse meg a kanócot.

Hozzávalók

Tartalmaz: Desztillátumok (ásványolaj), hidrogénezett közeg, Desztillátumok (ásványolaj), hidrogénezett könnyű, citronella olaj.
Hatóanyag: 0,88 g transzflutrin 100 g készítményben.
Citronella olajat tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Értesítés

Az üres csomagolóanyagot és a nem működő párologtatót a hulladéktörvény szerint a szétválogatott hulladékok közé kell helyezni.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Csapdák és riasztószerek
Súly: 0.03 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: