BIOLIT por hangyák ellen 250 g

Kód: 60594
1 770 Ft 1 394 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Védje otthonát a nem kívánt rovarlátogatások ellen. A por alakú Biolite segítségével gyorsan megszabadul a hangyáktól, lakása pedig akár 12 hétig is védett lesz. A riasztó hatékonyan működik, és segít az újbóli fertőzés ellen. Elég, ha a port szórja a hangyák útjára és előfordulási helyére, és hamarosan megszabadul a hangyatelepektől a lakásában. A Biolite segítségével tökéletesen megvédi otthonát, és többé nem találkozik nemkívánatos kis behatolókkal.

  • A Biolit rovarriasztó hatékonyan és nagyon gyorsan működik
  • A Biolit hosszú távú védelmet nyújt otthonának akár 12 hétig
  • rovarölő szer megöli a hangyákat
  • riasztó segít az újbóli fertőzés ellen
  • a rovarriasztó csomag térfogata 250 g

Használat

Használja az utasításoknak megfelelően. Használat után mosson kezet. Csak jól szellőző helyen használható. Ne használja állatokon. Ne használja olyan felületeken, ahol élelmiszert tárolnak, készítenek vagy fogyasztanak. Használat előtt távolítsa el vagy fedje le az élelmiszereket, az élelmiszer-előkészítő eszközöket és az edényeket. Ne használja lakástextileken. Használat előtt távolítsa el vagy fedje le a terráriumokat, akváriumokat és állatketreceket. Használat közben tartsa távol az akvárium légszűrőjét.

Hozzávalók

Hatóanyagok: kalcium-karbonát, deltametrin.

Hatóanyag (BPR) 0,05 g deltametrin 100 g termékben

Értesítés

Szabványos figyelmeztető mondatok. Erősen mérgező a vízi szervezetekre, hosszú távú hatásokkal. Útmutató a biztonságos kezeléshez. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Tartsa távol gyermekektől. Lenyelés esetén: Ha rosszul érzi magát, hívja a Toxikológiai Központot/orvost. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Kerülje az aeroszolok belélegzését.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Rovarirtók
Súly: 0.25 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: