Biolit-RAID táskák lepkék ellen levendula illattal 18 db

Kód: 60474
Különleges leárazás
Márka: S.C. Johnson
1 880 Ft 1 480 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Biolit lepke elleni táskák levendula illattal, 18 db

Biolit zacskók - levendula, folyamatosan kellemes aromát terjesztenek akár 2 hónapig. A mikrolyukakkal ellátott tasakokban tárolt granulátumok lehetővé teszik: 1. Állandó, szabályozott diffúziót akár 2 hónapig, kellemes levendula illat szabadul fel. 2. Helyezze közvetlenül a ruhára vagy annak zsebébe anélkül, hogy foltokat hagyna rajta.

Használati utasítás: 1. Ne nyissa ki az egyes zacskókat. 2. Kisebb helyekre használjon 3-4 zsákot, nagyobbhoz 12 zsákot/0,5m3 hely.

A lehető legkevesebbet nyissa ki a kezelt területeket. 3. Helyezze a zacskókat a fiókok és szekrények különböző helyeire. 4. A zacskók tartalma nem csökken a használat során.

Hogyan működik? Az illatosított zacskók segítenek megőrizni a ruhák illatosságát és tisztaságát.

Parfümök

Akár 2 hónapig illatosítja a szekrényt és a fiókokat, kellemes aromás növények illatot árasztva.

Tartalmaz: 4-terc.butilciklohexil-acetát. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszan tartó károsodást okoz. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Tartsa távol gyermekektől. Bőrrel való érintkezés esetén bő vízzel le kell mosni. A tartalmat/csomagolást a hulladéktörvény szerint külön hulladékként kell ártalmatlanítani.

Biztonsági okokból csak a megadott célra és az utasításoknak megfelelően használja. Tartsa távol háziállatoktól. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. Kerülje az élelmiszerrel és konyhai eszközökkel való érintkezést. (E)-anetolt, l-karvont, linalolt, kumarint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: