Biomed Charcoal fogkrém természetes feketeszénnel 100 g

Kód: 58371
1 500 Ft 1 181 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Terméktípus: Természetes termék

A BIOMED Charcoal SPLAT fogkrém 99%-ban természetes összetevőkből áll, és segít megerősíteni a fogzománcot. Nem tartalmaz SLS-t, fluoridot, klórhexidint, parabéneket vagy bármilyen agresszív fehérítő összetevőt .

A gyengéd tisztító összetevőket és növényi kivonatokat tartalmazó fogkrém ápolja a szájüreg egészségét, megelőzi a fogszuvasodást és kellemesen frissíti a leheletet. A paszta háromféle természetes szenet (bambusz, aktív, fa) és bromelaint – ananászkivonatot – tartalmaz, gyengéden tisztítja a fogakat és eltávolítja a lepedéket . A kalcium-hidroxiapatit erősíti és helyreállítja a fogzománcot. A cink-citrát friss leheletet biztosít, az útifű-banán- és nyírlevél-kivonatok pedig az íny egészségét .

  • háromféle természetes szén (bambusz, aktív, fa) és bromelain - ananász kivonat - gyengéden tisztítja a fogakat és eltávolítja a lepedéket
  • tökéletes fogtisztítás néhány pillanat alatt, hosszan tartó hatással
  • 99%-ban természetes termékeket és összetevőket tartalmaz
  • A kalcium-hidroxiapatit erősíti és helyreállítja a fogzománcot
  • a cink-citrát friss leheletet biztosít
  • Az útifű-banán és a nyírlevél egészségesen tartják a fogínyt
  • érzékeny fogakkal rendelkezőknek ajánlott.
  • vegánoknak, terhes és szoptatós anyukáknak, valamint 6 éves kortól gyermekeknek ajánlott
Használat

2-szer egy nap. Vigyen fel egy kis, borsónyi fogkrémet a fogkefére, és óvatosan mossa meg fogait és ínyét. Öblítse ki a száját vízzel. Alkalmas vegánoknak, terhes és szoptató anyáknak, valamint 6 éves kortól gyermekeknek.

Hozzávalók

Aqua, hidrogénezett keményítő hidrolizátum, dicalcium-foszfát-dihidrát, hidratált szilícium-dioxid, glicerin, nátrium-kókusz-szulfát, cellulózgumi, aroma, kalcium-hidroxiapatit, cink-citrát, tetrazodium-glutamát-diaketát, benzil-alkohol, nátrium-bikarbonát, Xanthan Gum, menthy-liter lacetola, xantán, Xanthan Gum, mentyrol. Fekete, faszénpor, Cymbopogon Flexuosus gyógynövényolaj, Mentha Piperita olaj, Ananas Sativus gyümölcskivonat, maltodextrin, Cinnamomum camphora kéregolaj, Cedrus atlantica kéregolaj, Betula alba levél kivonat, Plantago major levél, nátrium-hidroxid, nátrium-hidroxidot, nátrium-benzoát Szorbát, limonén, citrál. Fluorid mentes.

Értesítés

A Biomed® sorozatról
Hatékonysága klinikailag igazolt. Minden Biomed fogkrém a lepedék gyors és tökéletes eltávolítására, a fogszuvasodás elleni védelemre, a fogzománc erősítésére, az ínyápolásra és a hosszan tartó friss lehelet biztosítására szolgál.

Svájcban tesztelve
Minden Biomed termék egyedi, és 12 vagy több aktív természetes összetevőből álló egyedi készletet tartalmaz a lehető legjobb eredmény elérése érdekében!

A termék hatékonysága
A Biomedet a svájci CELLnTEC Advanced Cell Systems AG laboratóriumában végzett in vitro vizsgálatok igazolják. A Biomed fogkrémek a "Biorus" természetes kozmetikai termékekre vonatkozó szabvány szerint tanúsítottak.

Alkalmas az egész család számára
Hat éven felüli gyermekeknek és érzékeny fogakkal rendelkezőknek ajánlott.

Ökológiai és biztonságos
A Biomed termékek hatékonyságát a CellnTec Advanced Cell Systems AG svájci laboratóriumában végzett in vitro vizsgálatok igazolják. Nem tartalmaznak kalcium-karbonátot (krétát), amely károsíthatja a zománcot, és nátrium-hidroxi-metil-glicinátot, amelyről ismert, hogy allergiát okoz. A Biomed fogkrémek a Biorus természetes kozmetikai termékekre vonatkozó szabvány szerint tanúsítottak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fogkrémek
Súly: 0.18 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: