Bione Cosmetics Kétfázisú szem- és arcsminklemosó 225 ml

Kód: 68405
1 650 Ft 1 299 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Száraz és zsíros árnyékokhoz és sminkekhez. Egyedülálló termék a smink eltávolítására és a szemhéj, a szemkörnyék és az egész arc bőrének tisztítására . Nem tartalmaz semmilyen irritáló parfümöt. A szem- és bőrsminklemosó kulcsfontosságú összetevőt tartalmaz, amely védi a szemkörnyék érzékeny bőrét a tamponos tisztítás során. A sminklemosó egyedülálló oleoamint tartalmaz, amely hatékonyan távolítja el a száraz és zsíros árnyékokat egyaránt. A bőrön megtapadt oleoamin egy idő után lebomlik , és egy lágyító zsírkomponenst és egy regeneratív bioaktív aminosavat bocsát a bőrbe, elősegítve a kollagén szintézist. Ily módon a sminklemosó nemcsak gyorsan és gyengéden távolítja el az árnyékokat csípés nélkül , hanem puhítja és regenerálja a bőrt. A kollagénképződés támogatásával a szem körüli ráncok kialakulását elnyomja . A sminklemosó izotóniás, optimális fiziológiás pH-val. A DUO sminklemosó kétfázisú. A felső olajfázis precízen feloldja a dekorkozmetikumok összes olajos összetevőjét és tökéletesen tisztítja a bőrt. Az olajkomponens maradványai fokozatosan elpárolognak a bőrről, és a bőr zsírtalanított, tiszta, táplált, hidratált és oleoaminnal kezelt marad.

  • a smink eltávolítására és a szemhéjak, a szemkörnyék és az egész arc bőrének tisztítására
  • hatékonyan távolítja el a száraz és zsíros árnyékokat
  • gyorsan és gyengéden távolítja el az árnyékokat csípés nélkül
  • puhítja és regenerálja a bőrt
  • a bőr zsírtalan, tiszta, táplált, hidratált és oleoaminnal kezelt marad
  • kétfázisú
  • 255 ml

Használat

Használat előtt alaposan rázza fel a DUO-t. Vigyen fel sminklemosót egy tiszta sminklemosó párnára, és tisztítsa meg egy könnyű törlőkendővel. Az elegáns és modern kétfázisú rendszer lehetővé teszi a tökéletes hatás elérését emulgeálószerek nélkül.

Értesítés

A cseh Bione Cosmetics márka természetes termékeket kínál bőr- és testkozmetikumokhoz. A termékek nem tartalmaznak szilikonokat, parabéneket, alkilfenolokat, kőolajszármazékokat vagy egyéb potenciálisan káros anyagokat, és nem tesztelték állatokon. A Bione Cosmetics minőségi kozmetikumokat kínál elfogadható áron.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Bőrtisztítás
Súly: 0.225 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: