Bistrol 3 az 1-ben termék linóhoz és csempéhez 750 ml

Kód: 64209
1 880 Ft 1 480 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Alkalmas burkolatok, márvány, kőedény, linóleum, PVC és egyéb szintetikus padlók tisztítására és ápolására. Csúszásgátló hatású, gyorsan szárad, felhordáskor nem hagy nyomot. Friss citrom illattal

Kiváló tisztítóhatással tisztít az új ökológiai összetevőknek köszönhetően. A termékhez hozzáadott polírozó viaszok kellemes fényt biztosítanak a felület tisztítása után.

Kezel A konzerváló és kezelő anyagoknak köszönhetően a megtisztított felület hosszabb ideig ellenáll a szennyeződések felvitelének és tapadásának. A következő kezelés során is megkönnyíti a tisztításukat

Használati útmutató:
A Bistrol 3 az 1-ben hígítsa fel vízzel 1:5 - 1:2 arányban, áztasson be egy nagyobb rongyot vagy egy felmosót az oldatba, szükség szerint csavarja ki, és alaposan törölje le az általában szennyezett padlót. Ismét áztassa be a kendőt vagy a felmosót az oldatba. Azonnal tiszta és fényes padlót kap. Minél alacsonyabb a termék vízzel való hígítása, annál nagyobb a padló fénye, beleértve a tartósságát is. A készítmény biológiailag könnyen lebomlik.

Biztonsági figyelmeztetés

GHS07
GHS07 - irritáló anyagokH319 - Súlyos szemirritációt okoz.
P102 - Gyermekek elől elzárva tartandó.
P264 - A kezelés után alaposan meg kell mosni az összes érintett testrészt, például kezet
P280 - Védőkesztyűt/védőruházatot/védőszemüveget/arcvédőt kell viselni.
P305+P351+P338 - SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést.
P337+P313 - Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: kérjen orvosi tanácsot/kezelést.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Polírozó szerek
Súly: 0.8 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: