Bros elektromos szúnyogpárologtató + betétek 10 db 06940

Kód: 70063
2 030 Ft 1 598 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Elektromos szúnyogpárologtató folyadéktöltéssel, gyerekeknek. Az elektromos párologtató alátét formájában lévő füstölőszert úgy tervezték, hogy megvédje a szúnyogokat olyan helyiségekben, ahol emberek élnek. Véd a szúnyogok, legyek és egyéb repülő rovarok ellen, könnyen kezelhető, tartalék betét is jár, egy betétből származó rovarölő gőzök kb 10 órán keresztül védik a helyiséget a szúnyogoktól, folyékony töltelékkel is használható, 10 éjszakát kitart.

Elektromos párologtató folyadéktöltéssel a szúnyogok elpusztításához és a belső terek megóvásához a kívülről repülő rovaroktól. A hatásfok még nyitott ablakok és bekapcsolt világítás mellett is megmarad. Napi 8 órás használat mellett akár 60 éjszakán át védi a helyiségeket 20 m²-ig (körülbelül 50 m³). Az optimális védelem 30 perc után biztosított.

  • Az elektromos párologtató hatékony védelmet nyújt a szúnyogok ellen.
  • A hatóanyag elpárolog, elpusztítja a rovarokat a helyiségben, és megakadályozza, hogy újak berepüljenek a helyiségbe.
  • A hatásfok még nyitott ablakok és bekapcsolt világítás mellett is megmarad.
  • Akár 60 éjszakás hosszú távú hatás nyitott ablak mellett is.
  • Az optimális védelem 30 perc aktiválás után biztosított.
  • 1 töltés egész éjszaka védelmet nyújt, nyitott ablakokkal is működik.
  • A készülék folyékony töltelékkel is működik.
Használat

Csavarja le a kupakot a folyékony töltetű palackról, helyezze be a palackot alulról a párologtatóba, és csavarja be. Ezután csatlakoztassa a párologtatót egy 230 V-os konnektorba. Miután csatlakoztatta a készüléket a konnektorhoz, a hatóanyag elpárolog. A töltelékből származó rovarölő gőzök egész éjszaka védik a helyiséget a szúnyogoktól. A palack tartalmának elfogyasztása után cserélje ki a patront, cseréje előtt húzza ki a párologtatót. Használat után húzza ki a párologtatót. A készülék tányér formájú töltelékkel is használható.

Értesítés

A biocid termékeket óvatosan kell használni. Minden használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációkat.
Erősen mérgező a vízi szervezetekre, hosszú távú hatásokkal. Kizárólag 18 éven felülieknek eladó. A biocidokat biztonságos módon használja, használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat.

Biztonsági figyelmeztetés
Magas egészségügyi kockázat
Veszélyes a környezetre

Magas egészségügyi kockázat

Veszély
Lenyelve és a légutakba kerülve halált okozhat. Szervkárosodást okoz. Szervkárosodást okozhat. Károsíthatja a reproduktív képességet vagy a magzatot az anya szervezetében. A reproduktív képesség vagy a magzat károsodásának gyanúja az anya szervezetében. Rákot okozhat. Feltehetően rákot okoz. Genetikai károsodást okozhat. Gyanús genetikai károsodás. Belélegezve allergiás vagy asztmás tüneteket vagy légzési nehézségeket okozhat.

Figyelem. Útmutató a biztonságos kezeléshez
Lenyelés esetén: azonnal hívja a TOXIKOLÓGIAI INFORMÁCIÓS KÖZPONTOT vagy orvost. Ne hánytasd magad. Lezárva tárolja. Ne lélegezze be a port/füstöt/gázt/ködöt/gőzöket/aeroszolokat. Kezelés után alaposan mossa le. A termék használata közben ne egyen, igyon vagy dohányozzon. Ha rosszul érzi magát, forduljon orvoshoz/kezeléshez. Expozíció esetén: hívja a TOXIKOLÓGIAI INFORMÁCIÓS KÖZPONTOT vagy orvost. Használat előtt szerezze be a speciális utasításokat. Ne használja addig, amíg az összes biztonsági utasítást el nem olvasta és meg nem értette. Használja a szükséges egyéni védőfelszerelést. Kitettség vagy gyanú esetén: kérjen orvosi ellátást/kezelést. Kerülje a por/füst/gáz/köd/gőz/aeroszolok belélegzését. Nem megfelelő szellőzés esetén légzésvédő felszerelést kell használni. Belégzés: Nehéz légzés esetén vigyük friss levegőre az érintettet, és helyezzük olyan nyugalomba, hogy megkönnyítse a légzést. Tartsa távol gyermekektől.

Veszélyes a környezetre

Veszély
Erősen mérgező a vízi szervezetekre, hosszú távú hatásokkal. Mérgező a vízi szervezetekre, hosszan tartó károsodást okoz.

Figyelem. Útmutató a biztonságos kezeléshez
Kerülni kell a környezetbe jutást. Gyűjtse össze a kiömlött terméket. Tartsa távol gyermekektől.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Csapdák és riasztószerek
Súly: 0.08 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: