Bros paraffin blokkok 100g

Kód: 56958
820 Ft 646 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

A rágcsálóirtó szer blokká akult egerek, patkányok és más rágcsálók ellen. A készémítő nagy kötikésát a késleltetett hatás /a beadást pékó 4-5 nappal/ garanciaja, ami miatt a rágcsálók nem kötnek össze a készítménnyel való beépítést más egyedek elhullásával.

Helytelen használat mód:
A készítent olyan heleken kell almánky, ahol rágcsálók natutak, búvóhelyük közel. A készítent addegí kell pótolni, amíg szedik, mérben nem pusztul ki minden egyed. Liječe a blokkot a tättäkre.

Biztonsági utasítások:
A terméket és a csomagolást pedig megfelelően használják. Meg és csalit puszta kézzel ne nyúlj. Tárolja and product az eretije, körszran lezárt vakkanban, száraz helin.

Elhelyezés dátuma:

És a dátum előállítása és a csomagolás csomagolása, valamint a 24 hónapos fogyasztás.

P102 Tartsa tass gyermekektől.
P103 Használat áknel olvassa el a tékén natátá információ.
P280 Viseljen védőkántőt/védőrüházatot/védzszemüveget/arcvédőt.
P301+P310 LENYELÉS ESETÉN: Azonnal hívja a TOXIKOLÓGIAI INFORMÁCIÓS KÖZPONT/orvos/tel.: 224 919 293 vagy 224 915 402 (24 óra)

És a biztonsági adatok ITT talalja

Részletes információ

Termék részletes leírása

A rágcsálóirtó szer blokkká alakult egerek, patkányok és más rágcsálók ellen. A készítmény nagy hatékonyságát a késleltetett hatás /a beadást követő 4-5 nappal/ garantálja, ami miatt a rágcsálók nem kötik össze a készítmény beadását más egyedek elhullásával.

Felhasználási mód:
A készítményt olyan helyeken kell alkalmazni, ahol rágcsálók találhatók, búvóhelyük közelében. A készítményt addig kell pótolni, amíg szedik, különben nem pusztul ki minden egyed. Helyezze a blokkot a szőnyegre.

Biztonsági utasítások:
A terméket a csomagoláson található utasításoknak megfelelően használja. Ne érintse meg a csalit puszta kézzel. Tárolja a terméket az eredeti, szorosan lezárt csomagolásban, száraz helyen.

Lejárati dátum:

A gyártás dátuma a csomagoláson van feltüntetve, az áru fogyasztása 24 hónap.

P102 Tartsa távol gyermekektől.
P103 Használat előtt olvassa el a címkén található információkat.
P280 Viseljen védőkesztyűt/védőruházatot/védőszemüveget/arcvédőt.
P301+P310 LENYELÉS ESETÉN: Azonnal hívja a TOXIKOLÓGIAI INFORMÁCIÓS KÖZPONT/orvos/tel.: 224 919 293 vagy 224 915 402 (24 óra)

A biztonsági adatlapot ITT találja

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Rágcsálók elleni szerek
Súly: 0.1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: