Ceresit Moisture Stop Aero 360° 450 g fürdőszoba + Vásároljon 4 CERESIT terméket és szálljon le! Protect spray 100ml Ingyenes!

Kód: 69112
Különleges leárazás
5 210 Ft 4 102 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Ceresit Stop Aero 360° nedvességelnyelő segíti a levegő túlzott páratartalmának optimalizálását és a légáramláson keresztül a szagok semlegesítését.A készülék aerodinamikus formájú és egyedi szellőzőnyílással rendelkezik, amelyen keresztül a levegő a tablethez áramlik. Főleg 10 m2-es fürdőszobákban való használatra készült. A gyakran korlátozott szellőzési lehetőségeket kínáló fürdőszobában gyakran hiábavaló a nem kívánt páratartalom elleni küzdelem, ami penészesedést, dohos törölközőket és kellemetlen levegőt eredményez.

A profilozott formájú felszívódású tabletták akár 40%-kal hatékonyabbak, mint a lapos tabletták, és körülbelül 2 hónapig eltarthatóak. A készülék áramforrás használata nélkül működik. Már az eszköz összeszerelése és a tabletta behelyezése után a levegőből származó nedvesség elkezd bejutni abba, és a tabletta fonnyadni kezd. Ezenkívül segít semlegesíteni a szagokat. Amint az egész tabletta feloldódott, ki kell önteni a felfogott nedvességet folyadék formájában a tartályból, és be kell helyezni egy új tablettát. Ez nagyon egyszerűen és gyorsan megtehető a kényelmes "nyomd és nyissa" technológiának köszönhetően.

A nedvességelnyelő könnyen használható
10 m2-es fürdőszobákban használható
Csökkenti a felesleges nedvességet
A Ceresit kellemes aromát bocsát ki
A tabletta körülbelül 2 hónapig tart
A Ceresit áramforrás használata nélkül működik

Használat:
1. Első használatkor tegye rá a kupakot a tartályra. A tablet behelyezéséhez.
2. Nyissa ki a nedvszívó tablettákat tartalmazó tasakot. Ne érintse meg a táblagépet.
3. Helyezze be a táblagépet kék oldalával lefelé a készülék csuklós részébe, és zárja le a készüléket.
4. Abban a pillanatban, amikor a folyadék eléri a maximális szintet jelző vonalakat, ellenőrizni kell, hogy ki kell-e cserélni a tablettát, és ki kell önteni a folyadékot a készülékből. Ürítse ki a készüléket a tetejének lecsavarásával és az OPEN feliratú szelep kinyitásával. Öntse a sóoldatot a WC-be.
5. Helyezzen be egy új táblagépet a készülékbe.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Nedvességelnyelők
Súly: 0.5 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: