Cillit Bang Ultra tisztító 750 ml

Kód: 902LD54
Különleges leárazás
1 450 Ft 1 142 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Termékleírás NINCS klór

Tisztítószer a fehérítéshez és a tisztasághoz. Hatékonyan távolítja el a mindennapi foltokat, a ráégett zsírt és a megkeményedett szennyeződéseket. Az új Cillit Bang Power Cleaner egy tisztítószer a fehérítés és a tisztaság érdekében. Hatékonyan távolítja el a mindennapi foltokat, a ráégett zsírt és a megkeményedett szennyeződéseket. A Turbo Power technológiának köszönhetően néhány másodperc alatt működik. A Cillit Bang tisztítószer használata: - A megfelelő felületre való felhordás előtt mindig egy rejtett részen próbálja ki a hatást. Használat előtt hagyja lehűlni a forró felületeket. Tartsa az üveget függőleges helyzetben, min. 10 cm-re a kezelt felülettől. Törölje le szivaccsal vagy ruhával. Alaposan öblítse le vízzel. A termék nem alkalmas ruházatra, szőnyegre, textíliára, fa, gumi, vinil, papír és színes felületekre, márványra, alumíniumra, rézre vagy sárgarézre.


A Cillit Bang tisztító és fertőtlenítő spray használati útmutatója:
Fordítsa a fúvókát BE állásba. Tartsa az üveget függőlegesen 20 cm-re a tisztítani kívánt felülettől, majd permetezze a felületre.
Hagyja hatni legalább 5 percig, hogy eltávolítsa a baktériumok 99,9%-át.
Alaposan öblítse le vízzel. Használat után alaposan öblítse le a szivacsot vagy a ruhát. Ezután zárja le a fúvókát OFF állásba.
Használat előtt mindig egy nem feltűnő helyen tesztelje a felülettel való kompatibilitást.
Hozzávalók:
<5%: klóros fehérítő, anionos felületaktív anyagok, nemionos felületaktív anyagok. Egyéb összetevők: parfüm. Veszélyes anyagok: nátrium-hidroxid, nátrium-hipoklorit, nátrium-2-etilhexil-szulfát, aminok, C 10-16-alkil-dimetil, N-oxidok

BIOCID figyelmeztetés:
Használja biztonságosan a biocidokat. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosószerek
Súly: 0.75 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: