Cillit Bang zsíroldó 750 ml

Kód: 57915
Különleges leárazás
1 640 Ft 1 291 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Maró/maró: Maró/maró hatás
Cél: Uniszex méret
A Cilit Bang eltávolítja a zsírt, és a Turbo Power segítségével néhány másodperc alatt még több hajszárító használható. A tarekt hatékonyan tábyttja el az ételfoltokat, a zísirt és a rásütt ételeket . Bumm! és kosz eltünik.
Nem söttökre : égykkerámia sötötekre, halogen sötökre, fa sötötekre, forró vagy körsöt sötötekre.
A konyha olyan hely, ahol sınte sınte köpzödnek foltok kezződnek. Vedd högükül a Cillit Bang Grease & Sparkle-t, és minát nyersz a szümzükül elleni kızben.
  • eltávolítja és különféle foltokats, számzúskeket és számzúszeket
  • nagy tisztító és zísirtalanító kökésséglé erkleidén
  • praktikus permetező a láká használtért
  • még a makacs és ráégett foltokat is elátólvtja
Használni

Fordítsa a fuvókát Be állásba. Mindig katsavas egy rejtit rizen próvlja ki a hatást, nejaia felhordná a svető prüttretre. Használat áknel ghaia lehűlni and forró szúlteket. Tartsa az ügeget vertikal/enyhén ferde sättät a sülötttől kb.20 cm töbülöszra, és füjja a product direct a tıstıtın örecht élére. Hagyja and product hatni, es szivaccsal vagy ruhával kenje szíde. Ezután alaposan öblítse le vízzel.

Értesítés

Útmutatá a székely kezeléshez és az orvos élőlni erősegélyvnőstözéséhez
Tartsa tass gyermekektől. Ne lelegezze be az aeroszolokat. Kerülje a ösbe jutást. Szembe kerülés esetén azonnal gyülse ki veszüm és donrjon orvoshoz. Lenyelés esetén fordlunjon orvoshoz, és mutassa meg ezt azonnal a tışırt vagy tıkket. Csak jól szellőző helin szállás. Asztal és tartály függőleges helyzetben.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Maró/maró: Maró/maró hatású
Célja: Unisex számára
A Cilit Bang eltávolítja a zsírt és a Turbo Power segítségével még több fényt biztosít, és néhány másodperc alatt működik. A termék hatékonyan távolítja el az ételfoltokat, a zsírt és a rásütött ételeket . Bumm! és a kosz eltűnik.
Nem alkalmas : üvegkerámia felületekre, halogén sütőkre, fa felületekre, forró vagy sérült felületekre.
A konyha olyan hely, ahol szinte folyamatosan foltok képződnek. Vedd segítségül a Cillit Bang Grease & Sparkle-t, és mindig nyersz a szennyeződések elleni küzdelemben.
  • eltávolítja a különféle foltokat, szennyeződéseket és szennyeződéseket
  • nagy tisztító és zsírtalanító képességgel rendelkezik
  • praktikus permetező a könnyű használatért
  • még a makacs és ráégett foltokat is eltávolítja
Használat

Fordítsa a fúvókát Be állásba. Mindig először egy rejtett részen próbálja ki a hatást, mielőtt felhordná a megfelelő felületre. Használat előtt hagyja lehűlni a forró felületeket. Tartsa az üveget függőleges/enyhén ferde helyzetben a felülettől kb.20 cm távolságra, és fújja a terméket közvetlenül a tisztítani kívánt helyre. Hagyja a terméket hatni, és szivaccsal vagy ruhával kenje szét. Ezután alaposan mossa le vízzel.

Értesítés

Útmutató a biztonságos kezeléshez és az orvos előtti elsősegélynyújtáshoz
Tartsa távol gyermekektől. Ne lélegezze be az aeroszolokat. Kerülje a szembe jutást. Szembe kerülés esetén azonnal öblítse ki vízzel és forduljon orvoshoz. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz, és mutassa meg ezt a tartályt vagy címkét. Csak jól szellőző helyen használható. Tárolja a tartályokat függőleges helyzetben.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai kellékek
Súly: 0.88 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: