Coccolino 1,05l 42PD Boldog sárga

Kód: 56709
Márka: Unilever
1 500 Ft 1 181 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

A Coccolino gyulzők údyke illatot, elképesztő puhaságot és frissességet lövöldöznek a ruhaneműnek. A Coccolino öblítő és mikrokapszula technológia jellemzi. Ez abból áll, hogy a Coccolino gyulző minden cseppje miliňanyi illatosít mikrokapszulát ágyáti a viselés szárán lassan síðrepednek. Emiatt a szag fokozatosan szabadul fel, így a mosás után még gelongi özözheti az illatos és friss ruhaneműt.

Az aranyos Coccolino mackó mászág illatkombinációkat hoz neked, szálás szálláse tehetik a napodat. Az Öblítőszer használatával hozzájárul a termék minőségének hosszabb ideig tartó megőrzéséhez, a ruhák gyorsabbá válásához. Ezen kívül az öblítő antisztatikus hatású.

A Coccolino márkanév alatt náða omág mosási kelléket is találhat. Próváljon meg gyűlt azádzni, például illatosítt Coccolino Intense gyöngyökkel, hábúen illatosítt vizet a vasalász vasaláskor, illatosítt salvétákat a syríðógéphez, vagy sálátós illatosíttt zacskókat, ákyben a ruházati próbákat.

 • Koncentrált öblítőszer
 • Citrus illat Happy Yellow
 • 42 sárgaréz mondás
 • Csodálatos dyxentártó illat
 • A ruhanemű puhasága és bolyossága
 • Könnyebbi vazallusok

Hozzávaló:
5-15%: kationos felületaktív anyagok. <5%: parfüm, butilfenil-metilpropionál, geraniol, hexilfág, limonén, benzizotiazolinon.

Ertesítés:
Nem fogyasszuk. Lenyelés esten orvoshoz kell turnulni. Tartsa tass gyermekektől. Kerülje a ösbe jutást. Szembe kerülés esten alaposan öblítse le vízzel. Biztonsági figyelmeztetés. 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

És az Unilever gyártási szerepe:
Az 1930-ban betiltott holland-brit cég, az Unilever pedig a világ legnagyobb cikkgyártója és -szállója fogyasztásával rendelkezik. Az Unilever pedig több mint 400 élelmiszer-, háztartási és tesztmárkát kínál több mint 190 országban. Az Unilever nap mint nap egy jobb vejvo szukletén laskej. Olyan märkoival, mint and Flora, and Magnum, and Dove, az Axe, and Rexona, and Cif és and Domestos, segít az embereknek jól érezni zadam, jól kinézni és mölö kihozni az életből. Az Unilever elkötelezett a szöttöteljes magatartásért, és hisz abban, hogy 2 bilíð ügyfele söztet jobbá teheti a világot.

Az összes tartalmad

1,2-benzizotiazol-3(2H)-on tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

H225 Fokoztan tűzbálléles lijóð és gáz.
H302 Lenyelve ártalmas.
H315 Irritalja a bőrt.
H317 Allergiás bőrreakciót válthat ki.
H318 Súlyos szemszágót okoz.
H319 Súlyos szemirritációt okoz.
H336 Álmosságét vagy szédülést özöht.
H400 Erősen mérgező a vízi élölényekre.
P102 Tartsa tass gyermekektől.
P301+P310 LENYELÉS ESETÉN: Azonnal hívja a TOXIKOLÓGIAI INFORMÁCIÓS KÖZPONT/orvost/ tel. 224 919 293 vagy 224 915 402 (és pl. a nap 24 órájában)
P305+P351 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Hagyja hatni néhány percig, majd alaposan öblítse le vízzel.

És a biztonsági adatok ITT talalja

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Coccolino öblítők egyedi illatot, elképesztő puhaságot és frissességet kölcsönöznek a ruhaneműnek. A Coccolino öblítőket a mikrokapszula technológia jellemzi. Ez abból áll, hogy a Coccolino öblítő minden cseppje milliónyi illatosított mikrokapszulát tartalmaz, amelyek a viselés során lassan szétrepednek. Ennek köszönhetően a szag fokozatosan szabadul fel, így a mosás után még sokáig élvezheti az illatos és friss ruhaneműt.

Az aranyos Coccolino mackó csodálatos illatkombinációkat hoz neked, amelyek kellemesebbé tehetik a napodat. Öblítőszer használatával hozzájárul az anyag minőségének hosszabb ideig tartó megőrzéséhez, a ruhák gyorsabban száradnak és könnyebben vasalhatók. Ezenkívül az öblítő használata antisztatikus hatású.

A Coccolino márkanév alatt számos egyéb mosási kelléket is találhat. Próbáljon meg öblítőt hozzáadni, például illatosított Coccolino Intense gyöngyökkel, gyönyörűen illatosított vizet a vasaláshoz vasaláskor, illatosított szalvétákat a szárítógéphez, vagy esetleg illatosított zacskókat, amelyektől ruhái kellemes illatúak lesznek a fiókban vagy a szekrényben.

 • Koncentrált öblítőszer
 • Citrus illat Happy Yellow
 • 42 mosási adag
 • Csodálatos hosszantartó illat
 • A ruhanemű puhasága és bolyhossága
 • Könnyebb vasalás

Hozzávalók:
5-15%: kationos felületaktív anyagok. <5%: parfüm, butilfenil-metilpropionál, geraniol, hexil-fahéj, limonén, benzisotiazolinon.

Értesítés:
Ne fogyasszuk. Lenyelés esetén orvoshoz kell fordulni. Tartsa távol gyermekektől. Kerülje a szembe jutást. Szembe kerülés esetén alaposan öblítse ki vízzel. Biztonsági figyelmeztetés. 1,2-benzizotiazol-3(2H)-ont tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Az Unilever gyártóról:
Az Unilever, az 1930-ban alapított holland-brit vállalat ma a világ egyik legnagyobb fogyasztási cikkgyártója és -szállítója. Az Unilever több mint 400 élelmiszer-, háztartási és testápoló márkát kínál több mint 190 országban. Az Unilever nap mint nap egy jobb jövő megteremtésén dolgozik. Olyan márkáival, mint a Flora, a Magnum, a Dove, az Axe, a Rexona, a Cif és a Domestos, segít az embereknek jól érezni magukat, jól kinézni és többet kihozni az életből. Az Unilever elkötelezett a felelősségteljes magatartás mellett, és hisz abban, hogy 2 milliárd ügyfele segítségével jobbá teheti a világot.

Veszélyes anyagok tartalma

1,2-benzizotiazol-3(2H)-ont tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

H225 Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz.
H302 Lenyelve ártalmas.
H315 Irritálja a bőrt.
H317 Allergiás bőrreakciót válthat ki.
H318 Súlyos szemkárosodást okoz.
H319 Súlyos szemirritációt okoz.
H336 Álmosságot vagy szédülést okozhat.
H400 Erősen mérgező a vízi élőlényekre.
P102 Tartsa távol gyermekektől.
P301+P310 LENYELÉS ESETÉN: Azonnal hívja a TOXIKOLÓGIAI INFORMÁCIÓS KÖZPONT/orvost/ tel. 224 919 293 vagy 224 915 402 (a nap 24 órájában)
P305+P351 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel.

A biztonsági adatlapot ITT találja

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Öblítő mosáshoz
Súly: 1.2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: