Coccolino gél Szín 2,4l 60 PD

Kód: 83SS13
Márka: Coccolino
6 230 Ft 4 906 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

termékleírás

A Coccolino Care folyékony mosószer színes ruhákhoz hatékonyan mos, ápolja a ruhaneműt és védi ruháit.

Az egyedülálló Care Serum technológiának köszönhetően mélyen behatol a ruházat rostjaiba, ahol segít megerősíteni azok szerkezetét és visszaállítani eredeti rugalmasságukat, így az anyag kevésbé gyűrődik és könnyebben vasalható. Ugyanakkor élénkíti a színeket, védi a mosástól és a fakulástól.

A Coccolino öblítőket a mikrokapszula technológia jellemzi. Ez abból áll, hogy a Coccolino öblítő minden cseppje milliónyi illatosított mikrokapszulát tartalmaz, amelyek a viselés során lassan szétrepednek. Ennek köszönhetően a szag fokozatosan szabadul fel, így a mosás után még sokáig élvezheti az illatos és friss ruhaneműt.

Az aranyos Coccolino mackó elképesztő illatkombinációkat kínál, amelyek kellemesebbé tehetik a napot. Öblítőszer használatával hozzájárul az anyag minőségének hosszabb ideig tartó megőrzéséhez, a ruhák gyorsabban száradnak és könnyebben vasalhatók. Ezenkívül az öblítő használata antisztatikus hatású.

RUHÁZATI UTASÍTÁSOK

Mindig kövesse a ruházati címkén található utasításokat. A sötét ruhákat külön mossuk. A hígítatlan előtisztító használata előtt ellenőrizze a ruha színtartósságát.

SZÍNES RUHÁK ÁPOLÁSA

Mosás előtt fordítsa ki a ruhákat. A mosási ciklus befejezése után azonnal vegye ki a kimosott ruhákat a mosógépből. Ne szárítsa közvetlen napfényben. A Coccolino öblítők egyedi illatot, elképesztő puhaságot és frissességet kölcsönöznek a ruhaneműnek.

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS

Súlyos szemirritációt okoz.

Allergiás bőrreakciót válthat ki.

Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszan tartó károsodást okoz.

P102 Gyermekek elől elzárva tartandó.

P280 Védőkesztyűt kell viselni.

  • P302 HA BŐRRE KERÜL: P352 Mossuk le bő vízzel.
  • P305 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: P351 Több percig tartó óvatos öblítés. P338 Viselés esetén kontaktlencsét távolítson el

A MÁRKÁRÓL

A Coccolino macit nem csak a gyerekek, de különösen a szüleik szeretik. Hűséges segítőtárs a gyermekruhák mosásakor. A Coccolino öblítők a ruhaneműnek hosszan tartó frissességet, puhaságot és illatot biztosítanak, mindezt a kisgyermekek érzékeny bőrére tekintettel. A szétrobbanó parfümkapszulák elvén működnek, amelyek fokozatosan felszabadulnak, és a mosás után több napig megőrzik frissességét és illatát.

Biztonsági figyelmeztetés
GHS07 - irritáló anyagok GHS07 - irritáló anyagok

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosószerek
Súly: 3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: