Coccolino illattáskák fiori di tiaré e Frutti Rossi 3 db

Kód: 57363SC
Különleges leárazás
Márka: Unilever
920 Ft 724 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nincs kellemesebb, mint a frissen mosott ruha érzése. A Coccolino illatzacskók golyókat tartalmaznak, amelyek fokozatosan szabadítják fel a parfümöt. Ennek köszönhetően ruhái akár 6 hétig is jó illatúak lesznek. Helyezze a ruhafiókba, a szekrény polcára, vagy akassza fel egy fogasra a táskán lévő lyukkal. A Coccolino illattasakok hosszan tartó illatot és frissességet biztosítanak ruháinak, aminek köszönhetően a ruhái még mosás után is sokáig szép illatúak lesznek, még a szekrényben vagy fiókban való tárolás során is.

  • Illatos táskák a gardróbba
  • Tiaré virágok és piros gyümölcsök friss illata
  • Egy csomagban 3 illatzsák
  • A táska akár 6 hétig illatosítja ruháit

Elkészítés és felhasználás:
Egyszerűen helyezze az illatzsákot a gardróbjába (akasztóra akaszthatja) vagy a ruhafiókba. A táska akár 6 hétig illatosítja ruháit. Annak érdekében, hogy ruhái a lehető leghosszabb ideig illatosak maradjanak, javasoljuk, hogy 6 hét elteltével cserélje ki a táskát egy újra.

Hozzávalók:
15% vagy több, de kevesebb, mint 30% parfüm. Kevesebb, mint 5% benzil-benzoát, cinnamil-alkohol, hexil-fahéj, linalool.

A márkáról:
A Coccolino öblítők egyedi illatot, elképesztő puhaságot és frissességet kölcsönöznek a ruhaneműnek. A Coccolino öblítőket a mikrokapszula technológia jellemzi. Ez abból áll, hogy a Coccolino öblítő minden cseppje milliónyi illatosított mikrokapszulát tartalmaz, amelyek a viselés során lassan szétrepednek. Ennek köszönhetően a szag fokozatosan szabadul fel, így a mosás után még sokáig élvezheti az illatos és friss ruhaneműt. Az aranyos Coccolino mackó csodálatos illatkombinációkat hoz neked, amelyek kellemesebbé tehetik a napodat. Öblítőszer használatával hozzájárul az anyag minőségének hosszabb ideig tartó megőrzéséhez, a ruhák gyorsabban száradnak és könnyebben vasalhatók. Ezenkívül az öblítő használata antisztatikus hatású.

A gyártóról:
Az Unilever, az 1930-ban alapított holland-brit vállalat ma a világ egyik legnagyobb fogyasztási cikkgyártója és -szállítója. Az Unilever több mint 400 élelmiszer-, háztartási és testápoló márkát kínál több mint 190 országban. Az Unilever nap mint nap egy jobb jövő megteremtésén dolgozik. Olyan márkáival, mint a Flora, a Magnum, a Dove, az Axe, a Rexona, a Cif és a Domestos, segít az embereknek jól érezni magukat, jól kinézni és többet kihozni az életből. Az Unilever elkötelezett a felelősségteljes magatartás mellett, és hisz abban, hogy 2 milliárd ügyfele segítségével jobbá teheti a világot.

Értesítés:
Ne használja mosó- és szárítógépben. Tartsa távol gyermekektől. Kerülje a szembe jutást. Ne fogyasszuk. A termék lenyelése esetén orvoshoz kell fordulni. Ne dobja a lefolyóba. Használat után öblítse le és szárítsa meg a kezét.

Veszélyes anyagok tartalma

1,2-benzizotiazol-3(2H)-ont tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

H225 Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz.
H302 Lenyelve ártalmas.
H315 Irritálja a bőrt.
H317 Allergiás bőrreakciót válthat ki.
H318 Súlyos szemkárosodást okoz.
H319 Súlyos szemirritációt okoz.
H336 Álmosságot vagy szédülést okozhat.
H400 Erősen mérgező a vízi élőlényekre.
P102 Tartsa távol gyermekektől.
P301+P310 LENYELÉS ESETÉN: Azonnal hívja a TOXIKOLÓGIAI INFORMÁCIÓS KÖZPONT/orvost/ tel. 224 919 293 vagy 224 915 402 (a nap 24 órájában)
P305+P351 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel.

A biztonsági adatlapot ITT találja

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Illatos zacskók
Súly: 0.3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: