COREGA FIXING KRÉM 40G GUM PROTECTION íztelen

Kód: 2651
Különleges leárazás
1 690 Ft 1 331 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Segít megelőzni az íny irritációját. Megakadályozza, hogy az élelmiszer beragadjon a restauráció alá. Nincs íz, nincs cink. Erős tartás akár 12 órán keresztül. Ha ínyirritációban szenved a fogsor használata során, és olyan fixáló krémet keres, amely megvédi az ínyét ettől az irritációtól, és egyben biztos tartást biztosít. A COREGA Gum protection a cink nélküli fogpótlásokhoz készült fixáló krémek sorozatának része. Összetételének köszönhetően egész napos (12 órás) szilárd tartást biztosít Önnek, ínyirritáció nélkül, így újra gondtalanul mosolyoghat.

Használati útmutató:
- Tisztítsa meg és szárítsa meg a műfogsort. Javasoljuk a Corega tisztító tabletták használatát a tisztításhoz.
- A Corega krémet vékony csíkokban vigye fel a restaurációra, ne túl közel a szélekhez.
- A protézis felhelyezése előtt öblítse ki a száját.
- Helyezze be a protézist a megfelelő helyre, tartsa erősen egy pillanatig, majd harapjon le néhány másodpercig.

Értesítés:
Használat után azonnal zárja le a csövet. A tubussapkának mindig tisztának és száraznak kell lennie. Ne használjon vizet a tisztításhoz, törölje szárazra. A krém többi részét olajba áztatott papírzsebkendővel könnyen eltávolíthatjuk a restaurációból. Naponta legfeljebb egyszer használja. A csomagnak legalább 3 hétre elegendőnek kell lennie. Ha nem, akkor túl sok krémet használ. Tartsa távol gyermekektől. Allergiás reakció esetén hagyja abba a termék használatát.

Hozzávalók:
Paraffinum liquidum, propilparabén, aroma, ci 45430, kalcium, nátrium, kopolimer, petrolátum, cellulóz gumi.

A Corega gyártóról:
A Corega az innovatív brit gyógyszeripari vállalat, a GSK - GlaxoSmithKline Consumer Healthcare része. A világ egyik legnagyobb márkájához tartozik, kínálatában paszták, fogkefék, szájvizek és egyéb legújabb termékek találhatók a szájhigiéniai termékek kínálatából. Több mint 160 éves tapasztalattal rendelkeznek a világ legnépszerűbb egészségügyi márkáinak, Aquafresh, Sensodyne, Voltaren, Theraflu, Parodontax, Panadol, Corega, Odol és Otrivin gyártásában. Ezek a márkák több mint 100 országban sikeresek, ami a minőség iránti szenvedélyünk eredménye, és azon emberek millióinak igényeire összpontosítva, akik naponta felkeresik a gyógyszertárakat, szupermarketeket vagy az internetet, és mindig elsőként választják termékeinket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kozmetika és ápolás
Súly: 0.2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: