David Beckham DNS 75ml Classic Blue

Kód: 2154
Márka: Coty
2 630 Ft 2 071 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyúlékony: Gyúlékony
Célja: Férfiaknak
Terméktípus: Citrusfélék

2014-ben piacra dobott citrusos-fás fougere férfi illat.

David Beckham bemutatja a Classic Blue új férfiillatát . A klasszikusoknak mindig vannak más oldalai is, amelyeket felfedezni kell. Egy évvel híres Classic illatának bemutatása után David Beckham bemutatja a Classic Blue-t, egy új karizmatikus és jellegzetes férfi illatot . A Classic Blue David Beckham hétköznapi stílusára emlékeztet, és az eredeti Classic illathoz képest éles, spontán csavart hoz.

David Beckham, a divatikon arról ismert, hogy folyamatosan új, élénkítő elemekkel gazdagítja stílusát . Klasszikus és kortárs elemek ötvözésével trendeket határoz meg az egész világon. A Classic Blue elegáns illat , egy kis merészséggel, a divathoz való jellegzetes megközelítése ihlette.

David Beckham azt mondja: Szeretem a klasszikus és a modern stílus keverékét , és ez inspirált , hogy megalkossam új férfi parfümöm , a Classic Blue-t. Időtlen illatú , laza, modern befejezéssel. Fényes és kifejező illat friss citrusos és fás jegyekkel, azoknak a férfiaknak , akik magabiztos életmódot szeretnének megfogalmazni.

A Classic Blue illat gyönyörű csomagolása a Classic illat csomagolásának kék értelmezése . A legszembetűnőbb elem az illat égszínkék színe, amely a lekerekített üvegpalackon keresztül is látható, és amely frissítő érzést ad. A fényes metálkék sapka az illat elegáns kék árnyalatait tükrözi . A fényűző, átlós mintával díszített doboz a kék finom árnyalataival játszik, és tökéletes kiegészítője a jellegzetes üvegnek. A klasszikus és modern elemeket vegyítő összkép csábítóan kifinomult, egy kis élénkséggel.

David Beckham, a modern férfias stílus szimbóluma, a Classic Blue illat szellemének tökéletes megtestesítője a nyomtatott reklámkampányban. A szemet gyönyörködtető képen David közvetlenül az objektívbe néz , az éjszakai panorámával a háttérben.

Hozzávalók

A Classic Blue citrusos-fás páfrány illata a friss és elegáns férfiasság sugárzó kifejezése. A frissítő grapefruit és a lédús ananász gyümölcsös robbanásával nyit, amelyek egybeolvadnak a friss lila levelekkel. A SZÍV a réti zsálya és a zöld alma savanyú összhangjával megszelídített, ikonikus muskátli aromás keverékét tárja elénk. A meleg kasmír, a titokzatos pacsuli és a csábító moha a BASE-ban a Classic Blue elegáns karakterét kölcsönzik.

Illatösszetétel

  • FEJ: ananász, grapefruit, ibolya levelek
  • SZÍV: zsálya, muskátli, alma
  • ALAP: kasmír, moha, pacsuli

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Férfiak
Súly: 0.29 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: