DELIA COSMETICS henna szemöldökfesték barna 1,5 g

Kód: 60625
560 Ft 441 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egyszerű szemöldökfestés bármilyen korú nők számára, amelyet otthon is alkalmazhat . A HENNA szemöldökfesték hosszan tartó hatású (min. 14 nap), és helyettesíti a szemöldökkontúrceruza napi használatát. A szemöldökök ezután igazodnak és szimmetrikusak . A csomag egyszer használatos mennyiséget tartalmaz.

ELŐNYÖK:

  • biztonságos a bőrre – bőrgyógyászatilag tesztelt
  • természetes barna szín - barnák és vörös hajúak számára alkalmas
  • hatása legalább 14 napig tart

A csomag két komponenst tartalmaz:

  • por színnel
  • aktivátor

Felhasználási mód:

A két zacskó tartalmát lehetőleg üvegtálban keverjük össze, és keverjük homogén masszává. Vigye fel a szemöldökére ecsettel vagy pálcikával. Feldolgozás után azonnal alkalmazza a terméket. Ne tárolja további felhasználásra. 5-10 perc elteltével alaposan mossa le szappannal és vízzel, majd öblítse le ismét csak vízzel. Kezelje a bőrt hidratáló krémmel . Az expozíciós idő növelésével sötétebb árnyalatot kap. Javasoljuk megfelelő kesztyű használatát.

Ajánlást:

  • Használat előtt végezzen próbatesztet. Keverjen össze egy kis mennyiségű terméket 1:1 arányban, és vigye fel a fülre. Hagyja hatni 10 percig, majd mossa le szappannal és vízzel. Ha 24 órán belül nem jelentkezik allergiás reakció, használhatja a terméket.
  • A szem körüli területet olajos krémmel védjük.

Értesítés:

Kerülje a szembe jutást. Szembe kerülés esetén azonnal öblítse ki vízzel.

Két árnyalat közül választhat: fekete és barna

Ingredients/Składniki/Slojek/ (INCI): Össettelűk Proszek/ : Calcium Carbonate, CelluPrášek/Por loss Gum, p-Aminophenol, Toluol-2,5-Diamin Sulfate. Aktywator/ : Aqua, Cetearil aktivátor/aktivátor alkohol, hidrogén-peroxid, glicerin, Ceteareth-20, foszforsav, tetranátrium-pirofoszfát, dinátrium-EDTA, nátrium-sztannát.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: