Dentamax fogköz kefék 0,60 mm 5 db

Kód: 67740
1 120 Ft 882 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása


Tökéletesen tisztítja a fogközt. Egyszerűen eltávolítják az ételmaradékokat még a nehezen elérhető fogközökből is. A hosszú és finom sörtéjű kefék alkalmasak a lepedék és ételmaradékok fájdalommentes eltávolítására. Nem csak érzékeny és sérült fogínyekre alkalmas. Alkalmasak sebészeti műtétek után és fájdalmas fogínygyulladás esetén is. Hasznos az ínygyulladás és a mikroszuvasodás megelőzésére. Szélesség: 0,5 mm. A csomag tartalma: 5 db. Márka: DentaMax. Gyártó: MATTES.

  • Javallatok: fogínygyulladás, fogínyvérzés, fogszuvasodás vagy rossz lehelet esetén.
  • Tartalom: 5 db
  • Szélesség: 0,5 mm


HASZNÁLAT:
Az interdentális kefét naponta egyszer finoman helyezzük a fogak közé. Maga a tisztítás előre-hátra mozgással történik, a kefe nem forog. (A kefe első használatakor a gyulladásos fogíny enyhe vérzést tapasztalhat, amely általában 3-7 napon belül eláll). A kefe maximális élettartama: 2-3 hét.

Az interdentális kefe mérete: a méret nagyon fontos, ki kell választani a megfelelő méretű interdentális kefét. A szálak könnyen behatoljanak a fogközökbe, ne szoruljanak az egyes fogak közé. Konzultáljon fogorvosával vagy dentálhigiénikusával a megfelelő méretről.

KÖRNYEZET:
A csomagolás könnyen bontható és újrahasznosítható. A válogatásnak van értelme.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: