Diva&Nice öntapadó szempillák 747

Kód: 2135
1 880 Ft 1 480 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (2 ks)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Hasznos tanácsok műszempilla felhordása előtt.

  1. A szempillák felhordása előtt fekete vagy sötétbarna ceruzával húzzon egy vonalat saját felső szempillája mentén, és finoman kenje el. El fogja érni a füstös szemek hatását, és egyben ügyesen elfedi a saját és műszempillája közötti átmenetet.
  2. Vigyen fel egy kis mennyiségű speciális ragasztót az ujjára, enyhén dörzsölje át a teljes ív (vagy az egyes csomók) szélét, és várjon egy kicsit.
  3. Vigye fel a szempillákat a saját szempilláihoz a lehető legközelebb. Nyomd rá a műszempillákat a szempilláidra. Egyedi szempillák felhordása esetén kezdje a külső saroknál, és haladjon az orr felé. A természetes hatás érdekében néhány szempilla elegendő az egész szemre.
  4. Felhordás után csipesszel finoman hajlítsa meg a mű- és saját szempillákat, és vigyen fel egy réteg szempillaspirált.

A mesterséges szempillák egy kozmetikai kiegészítő, amelyet a természetes szempillák vastagságának, hosszának és teltségének növelésére használnak.

Használat
  1. Vigyen fel vékony réteg ragasztót a műszempilla BASE részére. Soha ne alkalmazza a szemhéjára.
  2. Várjon körülbelül 60 másodpercet. Ez alatt a várakozási idő alatt formáld patkó alakúra a pillát. Jobban tapad a fedélhez.
  3. Ragasszuk a szempillát a szemhéjra, és óvatosan nyomjuk a szempillát a szemhéjhoz, amíg a ragasztó teljesen megszárad.
  4. A műszempilla eltávolításakor óvatosan húzza le a szem külső szemzugától a belső felé haladva.

A szempillák öntapadó csíkkal vannak ellátva 1-2 használathoz. Használjon szempilla ragasztót a szempillák újrafelhordásakor.

Hozzávalók

Ragasztó összetétel: gumi latex, víz, ammónia.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szemöldök termékek
Súly: 0.02 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: