Diva & Nice sminkes szivacs négyzet 4,5 x 4,5 cm 1 db

Kód: 716
850 Ft 669 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (2 ks)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Sminkes szivacs a smink felviteléhez és eloszlatásához. A kozmetikai szivacs ideális a tökéletes és precíz sminkfelvitelhez , az arc legkisebb redőibe is belefér. Tökéletes sminket varázsolni egy darab torta. Néhányat nem lehet ecsettel felvinni, mások az ujjak gyengéd érintésére támaszkodnak. A különféle formájú puha szivacsok azonban az elmúlt évek sikerei voltak.

  • a sminked hibátlan felviteléért.
  • egyszerű alkalmazás professzionális eredménnyel,
  • krém vagy folyékony smink felviteléhez,
  • aláhúzza a sminkedet.
  • Anyaga: gumi
Használat

Vigyen fel sminket a szivacsra, majd a szivaccsal vigye fel az arcára.

A legtöbb szivacsot nedves állapotban használják. Tehát be kell őket áztatni, és óvatosan, de nagyon alaposan ki kell préselni belőlük a vizet. A nedvesség ugyanis megakadályozza, hogy a szivacs túl sokat szívjon fel a termékből (ezért válasszuk a kisebb pórusúakat). Lehetővé teszi a smink egyenletes felvitelét is nagyon vékony rétegben, csíkok nélkül. Ekkor a bőr felülete természetesnek és tömörnek tűnik. A tonizáló textúrát szivaccsal is felviheted, akár szilárd, akár folyékony állagú. Felviszed a kézfejedre vagy közvetlenül egy szivacsra, majd finoman, finoman "ütögetve" dörzsöld be a bőrbe, az arc közepétől a szélekig. A szivacs alkalmazkodik a bőr felszínéhez, lemásolja azt, és a készítmények nem tapadnak rá az apróbb hibákra, nem jelennek meg ráncokban, vonalakban. Ugyanezt a technikát használhatod korrektor, highlighter vagy púder felvitelére is. Ez segít igazán észrevehetetlen átmenetek létrehozásában.

A szivacsos tisztítás ALAPVETŐ:
Bár vannak még eldobható szivacsok, sok közülük már hosszabb eltarthatósággal büszkélkedhet, és akár több hónapig is eltarthat. Vigyázni kell azonban rájuk. Mindenekelőtt rendszeresen és érzékenyen mossa le őket. Vannak erre speciális tisztítószerek, de sminklemosóval vagy nagyon enyhe szappannal vagy babasamponnal könnyedén kezelheted. Vigyázz rájuk. Hibátlan sminkkel jutalmaznak meg, amit pár perc alatt elvarázsolsz nekik köszönhetően.

Értesítés

Egészen a közelmúltig a hajthatatlan és kemény szivacsok eltántorították a legtöbbünket a sminkeléstől. Gyakorlatilag nem változott az arcuk a múlt század 20-as évei óta, amikor a Max Factor bevezette őket a filmkozmetika világába. Egyszerű okból. A smink akkoriban olyan szilárd formában létezett, hogy vízzel kellett hígítani, hogy felszabaduljon a színpigment. A kis háromszög alakú szivacsok tökéletesek voltak erre. Csak a 21. században, az új gyártási technológiának és a felhasznált anyagoknak köszönhetően ismét helyet foglaltak a rivaldafényben. Ma már olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy nélkülözhetetlen kozmetikai asszisztensekké váltak.

A minőségi szivacs felismerésének ALAP mércéje a puhaság, a hajlékonyság és az alacsony porozitás. De nincs garantált útmutató a megfelelő kiválasztásához. Ami az egyik embernek megfelel, nem biztos, hogy megfelel a másiknak. A lehető legjobb eredmény elérése érdekében valószínűleg az a legjobb, ha kipróbálja, mire képes. Lehetnek latex, hab, természetes anyagok, a legújabb sláger pedig a szilikon. A gyártáshoz felhasznált alapanyagok ezért tulajdonságaikban különböznek. Emellett változatos formájúak lehetnek, ami miatt a szivacs használata is változhat. Általában a kisebb formák sikeresen alkalmazhatók kis területeken. Például a szem alatt, a szem sarkában, az orrlyukak környékén és hasonlók. A nagyobbak tökéletesen elbírják az arc többi részét.

A BASIC formák közé tartozik a háromszög. Többféle méretben is beszerezheted. A kicsik finom széleivel a legkisebb sarkokban is felviheted a tonizáló textúrát, a nagyok alkalmasak a homlokra vagy az arcra való felvitelre. A szivacs ovális formája ideális nagyobb területekhez. Általában gyorsan, de kevésbé pontos sminkelhető vele. Népszerűek a fogantyús szivacsok. Különböző formájúak és méretűek, és alkalmasak egységesítő vagy egyéb termékek felvitelére, valamint népszerű kontúrozásra. A kúp alakú, vagy mondjuk csepp formájú szivacsok az utóbbi idők kedvencei közé tartoznak. A hegynek és a robusztusabb BASE-nak köszönhetően bármilyen terméket hibátlanul felvihetsz velük az egész arcra a legkisebb ráncig. Korrektortól sminkig, árnyékoktól pirosítóig. Különféle szérumok és barnító termékek is. A hegyük könnyedén kezeli a kontúrozást.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gomba, hattyú
Súly: 0.01 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: