Dr Beckmann aktív fehérítő törlőkendő 15 db

Kód: 60945
1 600 Ft 1 260 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Világos fehér kényelmesen és egyszerűen. A fehér szövetek idővel szürkévé válhatnak a gyakori mosás és a szálakhoz tapadt mosószer-maradványok miatt. A ruhanemű csúnya szürke vagy sárga árnyalatú.

Dr. A Beckmann aktív fehérítő törlőkendők megbízhatóan védik az elszürkülést és a sárgulást, és visszaadják a ruhák fényes, élénk fehér színét. Az optikai fehérítők ideális kombinációját tartalmazzák, amelyek fehér aktivátorként működnek, és minden egyes mosáskor felélesztik és növelik a fehér ruha fényességét.

A praktikus kendő közvetlenül a dobba kerül a ruhaneművel együtt. 20°C-os hőmérsékleten már hatásosak. Egy ruha elegendő a teljes ruhaneműhöz (5 kg).

  • minden mosással növeli a fehér ruha fényességét
  • őszülés és sárgás ellen
  • kényelmes és egyszerű
  • rendszeres használatra
  • az optikai fehérítők minden mosással növelik a fehér ruha fényességét
  • a hosszan tartó ragyogó fehérségért
  • kényelmes és egyszerű a használata
  • minden típusú fehér textíliához
  • már 20 °C hőmérsékleten is hatásos

Használat

A szokásos módon töltsön be fehér ruhát a mosógépbe. Adjon hozzá mosószert a szokásos módon. Helyezzen egy kendőt közvetlenül a mosódobba, és azonnal indítsa el a kívánt mosási programot. A mosás végén egyszerűen dobja a törülközőt a szemetesbe.

A hatóanyagok sárga árnyalatot hoznak létre a törölközők felületén. Ezek az összetevők teljesen feloldódnak a mosási ciklus során.

Hozzávalók

Tartalmaz: >30% optikai fehérítőt.
Összetétel: optikai fehérítők.

Értesítés

kövesse a ruhanemű címkéjén található utasításokat. A törlőkendők nem alkalmasak olyan textíliákra, amelyek fényvédővel érintkeztek vagy UV-védelmet tartalmaznak. Kövesse a szövet gyártójának utasításait.

súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. Kezelés után alaposan mosson kezet. Szembe kerülés esetén: néhány percig óvatosan öblítse ki vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll. Forduljon orvoshoz. A tartalmat/csomagolást a kommunális hulladékkal együtt dobja ki.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fehérítőszerek, lágyítók, keményítők
Súly: 0.06 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: