Durex óvszer (12 db/doboz) Intim érzés

Kód: 1126
5 280 Ft 4 157 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Durex Feel Thin Extra Lubricated óvszerek extra kenéssel vannak ellátva a simább érzés érdekében. Sima óvszer, Könnyen felhelyezhető forma a könnyebb felvitelért, tartályos kivitelben.

Normál méret (névleges szélesség 56 mm), Kenés extra kenés, szilikon gél, Vastagság vékony, Átlátszó óvszer természetes gumiból Latex, a legjobb hosszan tartó védelmet és komfortérzetet biztosítja Önnek. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

  • névleges szélesség: 56 mm
  • extra kenéssel
  • átlátszó és vékony
  • természetes gumiból Latex
  • 12 darab

Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb óvszert
Mindannyian különbözőek vagyunk, így a megfelelő forma és méret kiválasztása mindig jobb védelmet és kényelmet biztosít.

Használat

Nyomja meg és nyomja meg az utasításokat. Az óvszer csak egyszeri használatra szolgál!
Zárja le későbbi használatra.

Olvassa el a dobozban található használati utasítást, különösen, ha óvszert használ anális vagy orális szexhez. Az óvszer csak egyszeri használatra szolgál. Egyetlen fogamzásgátló módszer sem nyújt 100%-os védelmet a terhesség, a HIV vagy más szexuális úton terjedő betegségek ellen.

Ha a Durex logót a fóliára helyezi, az segít abban, hogy az óvszert első próbálkozásra a jobb oldalra helyezze. A logó az óvszer alját jelzi.

Értesítés

Az SGS Belgium NV, CE 1639 tanúsítvánnyal rendelkezik az EU 93/42/EEC irányelve szerint fogamzásgátlásra vagy szexuális úton terjedő betegségek megelőzésére. A nem orvosi felhasználást nem értékelték.

Az óvszert száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve tárolja.

Tartsa távol gyermekektől.

Márka: Több mint 90 év igazi szex... Ez egy hosszú távú dolog. Olyan szexet képviselünk, amely valódi, élvezetes és kielégítő. És ez az oka annak, hogy több mint 90 éve emberek milliói bíznak bennünk szerte a világon, minden nap (és minden este). Nekik köszönhetően a világelső lettünk az Óvszerek között. Ha úgy dönt, hogy ma szexel, készüljön fel a megfelelő védelemre.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Óvszer, óvszer
Súly: 0.11 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: