Durex óvszer Jeans 3 db

Kód: 1121
Különleges leárazás
920 Ft 724 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Durex Jeans óvszert még könnyebb felvenni, és akárcsak kedvenc farmerje, kényelmet és örömet kínál. Minden olyan védelmet nyújtanak, amelyet a Durextől elvárhat. Ezek a sima óvszerek szilikon síkosító géllel vannak kenve a simább élmény érdekében.

  • DUREX: Tartósság, megbízhatóság, kiválóság 1929 óta
  • Latex óvszer, forma a könnyebb behelyezés érdekében
  • Puha szilikon kenőzselével

Normál méretű (névleges szélesség 56 mm) , latex óvszer szilikon síkosító géllel. Sima óvszer, Könnyen felhelyezhető forma a könnyebb behelyezés érdekében, tartályos kivitelben. Durex minőség: minden óvszer 100%-ban elektronikusan tesztelt. Minden tételt további 5 minőségi vizsgálatnak vetnek alá. 

Használat

Csak az óvszerhez ajánlott síkosítókat használjon. Anális szex esetén használjon extra kenést az óvszer külső oldalán.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a dobozban található tájékoztatót. Az óvszer csak egyszeri használatra szolgál! Nyomja meg és nyomja meg az utasításokat. Zárja le későbbi használatra.

Értesítés

Gondosan olvassa el a dobozban található használati utasítást, különösen, ha óvszert használ anális vagy orális szexhez. Az óvszer csak egyszeri használatra szolgál. Egyetlen fogamzásgátló módszer sem nyújt 100%-os védelmet a terhesség, a HIV vagy más szexuális úton terjedő betegségek ellen. Tartsa távol gyermekektől. Az óvszer orvosi eszköz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Óvszer, óvszer
Súly: 0.02 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: