Ecover Classic mosogatógép tabletta 25 db

Kód: 60756
3 770 Ft 2 969 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Részletes termékleírás

Az Ecover Classic mosogatógéphez készült ökológiai tablettái hatékonyan elmossák és eltávolítják a makacs szennyeződéseket is, és gyönyörűen fényessé varázsolják az edényeket. Nem tartalmaznak foszfátokat és biológiailag teljesen lebomlanak. Ezért nem csak az Ön háztartásában, hanem a vízi ökoszisztémákban is biztonságosak. 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban vannak. A csomag 25 db mosótablettát tartalmaz.

A mosogatógéphez való tabletták, mint az ECOVER cég minden terméke, növényi és ásványi alapúak. Nem tartalmaznak kőolajkomponenseket, természetükben biológiailag lebomlanak, és nem tesztelik állatokon. 100%-ban újrahasznosítható csomagolásba vannak csomagolva, beleértve a kupakokat is.

Az Ecover az egyik legkelendőbb ökológiai tisztítószer márka a Cseh Köztársaságban. Az Ecover termékek növényi vagy ásványi alapúak, és nem tartalmaznak kőolajkomponenseket. Csomagolásuk újrahasznosítható, maguk a termékek pedig ökológiailag lebomlóak, így a természetre gyakorolt hatás minimális. Az Ecover nem teszteli a termékeket állatokon, és a termékek érzékeny bőrre is alkalmasak.

Frans Bogaerts 1979-ben kollégáival megalapította az Ecovert. Első termékük a mosópor volt, és idővel az egész háztartás számára fejlesztettek ki termékeket. 1992-ben az Ecover környezetbarát gyárat épített a belgiumi Malle-ban. A cég fő célja a háztartások karbantartása a környezet tiszteletben tartása mellett.

Hozzávalók:

5-15%: oxigén alapú fehérítőszer. < 5%: nem ionos felületaktív anyagok, parfüm (limon), enzimek. Egyéb: nátrium-citrát, nátrium-karbonát, polipeptid, dinátrium-diszilikát, nátrium-hidrogén-karbonát, fehérítő aktivátor, bentonit, szorbit, repceolaj, magnézium-szulfát, glicerin, nátrium-glükonát. 25 tabletta. FIGYELMEZTETÉS: Súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: forduljon orvoshoz/kezeléshez. LENYELÉS ESETÉN: Öblítsük ki a szájat. Ne hánytasd magad. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Használjon védőszemüveget. Nátrium-karbonát-peroxidot, nátrium-szilikátot tartalmaz. Távolítsa el a csomagolást a tablettáról, és helyezze be a tablettát az adagolóba. Ne tegye a tablettát az evőeszközkosárba. A jó eredmény érdekében adjon hozzá sót és öblítőszert. Javasoljuk, hogy a készüléket Eco üzemmódban használja. Csak olyan tárgyakat tegyen a mosogatógépbe, amelyek elférnek a mosogatógépben – nem fát, ezüstöt, alumíniumot, konzervdobozokat, rezet, régiséget, kézzel festett kerámiát, bizonyos típusú műanyagokat. Ha nem biztos benne, kézzel mossa el az edényeket Ecover folyékony mosószerrel. Adagolás: 1 tabletta 1 mosásonként. A csomagolás védi a tablettákat a nedvességtől, és megfelelő felszereléssel újrahasznosítható. A termék 50°C-on hatásos.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ökológiai mosogatás
Súly: 0.45 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: