Ecover edénytisztító aloe verával és citrommal 450 ml

Kód: 60747
1 310 Ft 1 031 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az aloe verából és citromból készült edénytisztító most új, 100%-ban újrahasznosítható csomagolással rendelkezik. A folyékony termék nagyon hatékony, és bármilyen piszkos edényt elbír. Gyengéd összetételű, agresszív felületaktív anyagok nélkül, nem irritálja és nem szárítja a bőrt, kellemes citrus illatú. Ezen kívül Aloe vera levet tartalmaz, amely nyugtatja a kézbőrt.

Az Ecover edénytisztító hatékonyan távolítja el a zsírt és egyéb szennyeződéseket a felületaktív felületaktív anyagok tartalmának köszönhetően. Bár csak finom habot hoznak létre, ami nagyon hatékony, és játékosan távolít el minden szennyeződést és zsírtalanítja az edényeket anélkül, hogy kiszárítaná vagy irritálná a kézbőrt. A tisztán természetes összetétel semmilyen módon nem károsítja a környezetet. A tisztítószerben lévő komponensek a szennyvízzel érintkezve elkezdenek bomlani természetes anyagokká.

  • Használata: Keverjen el egy kis mennyiségű tisztítószert meleg vízben, és mosogassa el benne. Ezután alaposan öblítse le tiszta vízzel.
  • Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tárolandó. Figyelmeztetés: H319 - Súlyos szemirritációt okoz. P102 - Gyermekek elől elzárva tartandó. P305+P351+P338 - SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha viselik, és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. P337+P313 - Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: kérjen orvosi tanácsot/kezelést. P101 - Ha orvosi ellátásra van szükség, tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ökológiai mosogatás
Súly: 0.45 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: