Elode So Lovely illatosított víz nőknek 100 ml

Kód: 62940
2 860 Ft 2 252 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Virágos - gyümölcsös illat.

Az Elode Slo Lovely lágy és romantikus illata nőknek. Tele van érzékiséggel, eleganciával és szépséggel , és mindennapi viseletre készült. Hagyja magát kényeztetni ezzel a varázslatos virágos-gyümölcsös illattal nőknek.

Az Elode So Lovely Eau de Parfum nőknek tökéletes ötvözete több pozitív feltevésnek egyszerre. A megfelelő intenzitású, átható aromát főleg az érzékiségre és bájra vágyó fiatal hölgyek kedvelik. Ez az eredeti kompozíció kétségtelenül ezt kínálja.

Az Elode So Lovely női eau de parfum flakonja halvány rózsaszín színű, ami a kristályos kupakkal együtt nagyon ötletes egészet alkot. Próbáljon ki valami lenyűgöző, új és teljesen szokatlant. Fogadjon bizonyosságokra, amelyek mámorító ködében igazán nagyszerűen fogja magát érezni.

Hozzávalók

Az Elode So Lovely egy eau de parfum nőknek, akik számára a friss jegyek választása nyer. Főleg édes ízű összetevők, amelyek mosolyt csalnak az arcára, és kellemesebbé teszik a napot. A sokoldalú felhasználás emellett rögzíti szerzett féktelenség esetén is. Légy egyedi és önmagad.

Illatösszetétel

  • Fej: citrusfélék, körte
  • Szív: magnólia
  • Alap: alma, lonc

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Parfümök
Súly: 0.1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: