Gillette cserefejek Mach3 8db plusz ingyenes gél

Kód: 1264
7 550 Ft 5 945 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Célja: Férfiaknak

Tapasztalja meg a legsimább borotválkozást az acélnál élesebb pengével. A Gillette Mach3 cserepengék hárompengés technológiával büszkélkedhetnek, amely tovább éles marad, és akár 15 tökéletesen sima borotválkozást is elbír. A pengék mellett egy hidratáló csík található, amely minden egyes mozdulattal megvédi az arcbőrt az irritációtól. A penge másik oldalán található mikrofinom lamellák finoman megfeszítik a bőrt és előkészítik a borotválkozáshoz. Az eredmény precíz, sima borotválkozás irritáció nélkül.

  • Mindegyik pengében 3 penge a kényelmes borotválkozás érdekében
  • a pengék akár 15 borotválkozásig élesek maradnak
  • a hidratáló csík megkönnyíti a penge csúszását
  • a csík az arcbőrt is védi az irritációtól
  • a pengék kompatibilisek az összes Gillette Mach3 nyéllel
Használat

Helyezze a pengét a nyélre, és finom mozdulatokkal borotválkozzon a szakáll növekedési irányával ellentétesen.

Hozzávalók

PEG-180M, PEG-100, szilícium-dioxid, pentaeritril-tetra-di-T-butil-hidroxi-hidrocinnamát, trisz(di-T-butil)-foszfit, BHT, glikol.

Értesítés

A GILLETTE cég 1895-ös alapítása óta a borotvák és tartozékaik gyártására összpontosít. 1902-ben az alapító King Camp Gillette bemutatta az első borotvát, amely új eldobható pengét használt, és a termék több mint 30 évig a piacon maradt. 1938-ban váltotta fel a továbbfejlesztett Sheraton modell, ami nagyban leegyszerűsítette a használt borotvapenge cseréjét egy újjal. Azóta a GILLETTE folyamatosan fejleszti borotváit, és különféle újításokkal rukkol elő, amelyeknek egyetlen célja, a tökéletes borotválkozás. 2005-ben a GILLETTE-t megvásárolta a Procter & Gamble óriáscég, amely ma a világ legnagyobb test- és otthonápolási termékeket gyártó cége.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tartozékok borotvákhoz
Súly: 0.2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: