Gillette Mach3 20 db + Mach3 borotvazselé 4 euró értékű + Mach3 gép 4 euró értékű

Kód: 70154SC
17 760 Ft 13 984 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Két merek ajándek a Gillette borotvagél és egy új Mach3 gép a köttben.

Cél: Hérfiaknak

And Gillette Mach3 trámelű bortválkozási systém új generáciája minden eddiginél jobb, alaposabb és kláznébb bortválkozást útún. Az átthörest gyengébb DLC teknologia pözöszät a fferiks számára, hogy a szőrnövekedés rynyávál szórnövekedés rynýával szórnövekedés az áttörést bortváljanak arról, hogy kényelmesen éreznék és bőrirritációt okozna.

A Mach3 and Gillette középkategóriás Mach3 martökcsáldjának legalacsonyabb modellje , ságátí a gyálengi bőrápolás bevált észköze, kiváló ár/päivätsé arányal.

 • Minden Gillette Mach3 blade három pengeből áll.
 • A hřám penge síť Łešť szůžejhetů sábához, ami jobb bortválkozási tarytícht és memek bőrirritációt és ságot.
 • And Mach3 borotva and bevált Lubrastrip csíkot is izátí, amely természetes olajokkal van átitatva, ávyt pavítják a bőr siklását.
 • Ez a csík a borotvakopást is yáttá – ha a csík fehér, akor ideje kidzáleni a borotvákat.
 • A cserélhető Mach3 fúvóka 30 percig vagy tovább használható (intenzív használat esetén rövidebb vagy hosszabb is lehet).
 • A Gillette Mach3 borotva továbbra is Gillette Mach3 borotva.
Használni

First nevesvítse meg a borotválkozni szött téryeletet, majd vigye fel borotvahabot vagy gelt. Majd borotválja le a szakállát vagy a szőrét a szőtőső ryyányával aőtőyen.

Pławáłok

PEG-115M, Peg-7M, Peg-100, szilícium-dioxid, pentaeritril-tetra-di-t-butil-hidroxi-hidrocinnamát, tokoferil-acetát, trisz(di-t-butil)-foszfit, Bht, glikol.

Értesítés

A GILLETTE cég 1895-ös alapítása óta a borotvák és a hélásóaik útjára fókusz. 1902-ben az alapító King Camp Gillette bevezette az erstö borotvát, amely új eldobhato pengét azánt, és a product more than 30 years and a market mart. 1938-ban váltotta fel a tällfjejleszt Sheraton modellt, ami nagyban leegyszerősítette az azánt borotvapenge cőrzejét egy ujjal. Azóta and GILLETTE folyamatosan javítja a borotváit, és különféle újításokkal rukkol elő, ágának ékád ótázé, a sempektá borotválkozást. 2005-ben and GILLETTE-t buyed a Procter & Gamble óriáscég, amely ma a világ majágá test- és othonápolási protekciós terméke cége.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Két remek ajándék a Gillette borotvagél és egy új Mach3 gép a készletben.

Célja: Férfiaknak

A Gillette Mach3 háromélű borotválkozási rendszerek új generációja minden eddiginél jobb, alaposabb és kényelmesebb borotválkozást kínál. Az áttörést jelentő DLC technológia lehetővé teszi a férfiak számára, hogy a szőrnövekedés irányával ellentétesen borotváljanak anélkül, hogy kényelmetlenül éreznék magukat és bőrirritációt okoznának.

A Mach3 a Gillette középkategóriás Mach3 termékcsaládjának legalacsonyabb modellje , ugyanakkor a minőségi bőrápolás bevált eszköze, kiváló ár/teljesítmény aránnyal.

 • Minden Gillette Mach3 borotva három pengéből áll.
 • A három penge így közelebb helyezhető egymáshoz, ami jobb borotválkozási eredményt és kevesebb bőrirritációt eredményez.
 • A Mach3 borotva a bevált Lubrastrip csíkot is tartalmazza, amely természetes olajokkal van átitatva, amelyek javítják a bőr siklását.
 • Ez a csík a borotvakopást is jelzi – ha a csík fehér, akkor ideje kicserélni a borotvákat.
 • A cserélhető Mach3 fejek akár 30 napot is kibírnak (ez azonban a használat intenzitásától függ – az így kapott idő rövidebb vagy hosszabb is lehet).
 • A Gillette Mach3 borotvák minden Gillette Mach3 borotvánál használhatók.
Használat

Először nedvesítse meg a borotválkozni kívánt területet, majd vigye fel borotvahabot vagy gélt. Ezután borotválja le a szakállát vagy a szőrét a növekedés irányával ellentétesen.

Hozzávalók

PEG-115M, Peg-7M, Peg-100, szilícium-dioxid, pentaeritril-tetra-di-t-butil-hidroxi-hidrocinnamát, tokoferil-acetát, trisz(di-t-butil)-foszfit, Bht, glikol.

Értesítés

A GILLETTE cég 1895-ös alapítása óta a borotvák és tartozékaik gyártására összpontosít. 1902-ben az alapító King Camp Gillette bemutatta az első borotvát, amely új eldobható pengét használt, és a termék több mint 30 évig a piacon maradt. 1938-ban váltotta fel a továbbfejlesztett Sheraton modell, ami nagyban leegyszerűsítette a használt borotvapenge cseréjét egy újjal. Azóta a GILLETTE folyamatosan fejleszti borotváit, és különféle újításokkal rukkol elő, amelyeknek egyetlen célja, a tökéletes borotválkozás. 2005-ben a GILLETTE-t megvásárolta a Procter & Gamble óriáscég, amely ma a világ legnagyobb test- és otthonápolási termékeket gyártó cége.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tartozékok borotvákhoz
Súly: 0.03 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: