Gillette Mach3 indítógép + 3 fejes indítókészlet

Kód: 2913
3 580 Ft 2 819 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

Célja: Férfiaknak

A tökéletes borotválkozáshoz tervezték. Nagyobb kényelem, még a 10. borotválkozás után is (vs. Gillette Blue II Plus eldobható). Az új Aqua-Grip markolat végig (360°-ban) a fogantyú köré van tekerve, hogy erős fogást és kiváló fogást biztosítson még nedves állapotban is.

  • Duracomfort pengék: egyedülálló vékony egységes telomer (TUT) réteggel a hosszan tartó kényelem érdekében.
  • A pengék keményebbek, mint az acél: A kiváló minőségű rozsdamentes acél pengék szénréteg atomjaival vannak megerősítve, ami segít hosszabb ideig élesebben tartani őket (a 3-as érzékelővel szemben).
  • Kenőszalag: Egy speciálisan kialakított hidratáló csík segít abban, hogy a Mach3 Start kényelmesen csússzon a bőrön.
  • Forgócsap: A fogantyú még a pengék előtt csatlakozik a fejhez. Ez a nyomást a kézből közvetlenül a pengékre továbbítja, ami jobb bőrérzetet biztosít borotválkozás közben. Ez lehetővé teszi a fej és a pengék könnyű öblítését is.
  • Pengék rugalmas zsanérokon: Minden penge rugalmas zsanérokon van felfüggesztve, lehetővé téve, hogy fel-le mozogjanak, és automatikusan alkalmazkodjanak az egyenetlen bőrfelülethez és kéznyomáshoz. Segít a tökéletes borotválkozás elérésében.
  • 5 puha mikroszál: 5 rugalmas mikroszál közvetlenül a pengék elé kerül. A mikroszálak puha elasztomerből készülnek. Finoman nyújtják a bőrt, így sima és egyenletes felületet hoznak létre a kényelmes borotválkozás érdekében.
Hozzávalók

PEG-115M, Peg-7M, Peg-100, szilícium-dioxid, pentaeritril-tetra-di-T-butil-hidroxi-hidrocinnamát, tokoferil-acetát, trisz(di-T-butil)-foszfit, Bht, glikol.

Értesítés

A GILLETTE cég 1895-ös alapítása óta a borotvák és tartozékaik gyártására összpontosít. 1902-ben az alapító King Camp Gillette bemutatta az első borotvát, amely új eldobható pengét használt, és a termék több mint 30 évig a piacon maradt. 1938-ban váltotta fel a továbbfejlesztett Sheraton modell, ami nagyban leegyszerűsítette a használt borotvapenge cseréjét egy újjal. Azóta a GILLETTE folyamatosan fejleszti borotváit, és különféle újításokkal rukkol elő, amelyeknek egyetlen célja, a tökéletes borotválkozás. 2005-ben a GILLETTE-t megvásárolta a Procter & Gamble óriáscég, amely ma a világ legnagyobb test- és otthonápolási termékeket gyártó cége.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borotvák
Súly: 0.1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: