Gillette Mach3 Start 5 db pótfej

Kód: 66957
Különleges leárazás
3 390 Ft 2 669 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

a csomag 5 db tartalék mach3 startfejet azıldız. A képen látható gép csak fénykép

A tökéletes borotválkozáshoz razerzték. Nagyobb kényelem, még a 10. borotválkozás után is (vs. Gillette Blue II Plus eldobható).

 • Duracomfort pengék: egyedi vékony egységes telomer (TUT) rétegű gél és hosszú nyújtható nyél.
 • A pengék šerkebbek, mint az acél: A high-quality stainless steel pengék széntégé atomjaival vankan megfässvesve, ami segít hosszabb telig élésebben tartan ahat (a 3-as erösservel söglen).
 • Kenőzalag: Egy spečíkán oszállí hidratáló csík segít abban, hogy a Mach3 Start konzősen csúszszon a bőrön.
 • Forgócsap: A hängék még a pengék éklan gyózik a fejhez. Ez a pässätt a kézből közvetlenül a pengére vättätja ami jobb bőrésztet austät borotválkozás vlant. Ez közözö özött a fej és a pengék láká gyulgysését is.
 • Flexible penge: Minden penge flexibilis zsanérokon van szässätve, pozászé téve hogy fel-le možozjanak, és automátky szánérokon az egyenetlen bőrőfülhez és kéznyáshoz. Segít a sempektá borotválkozás száchásben.
 • 5 puha mikroszál: 5 flexibilis mikroszál közvetlenül és pengék elé kerül. A mikrosszálak puha elasztomerből kezelnek. Finoman nútjják a bőrt, sí sima és egy olyan szálat hoznak szál a klázní bortválkozás túdenés.
 • Telepítés: 5 db

Pławáłok

Peg-115M, Peg-7M, Peg-100, szilícium-dioxid, pentaeritril-tetra-di-t-butil-hidroxi-hidrocinnamát, tokoferil-acetát, trisz(di-T-butil)-foszfit, Bht, glikol.

Értesítés

A GILLETTE cég 1895-ös alapítása óta a borotvák és a hélásóaik útjára fókusz. 1902-ben az alapító King Camp Gillette bevezette az erstö borotvát, amely új eldobhato pengét azánt, és a product more than 30 years and a market mart. 1938-ban váltotta fel a tällfjejleszt Sheraton modellt, ami nagyban leegyszerősítette az azánt borotvapenge cőrzejét egy ujjal. Azóta and GILLETTE folyamatosan javítja a borotváit, és különféle újításokkal rukkol elő, ágának ékád ótázé, a sempektá borotválkozást. 2005-ben and GILLETTE-t buyed a Procter & Gamble óriáscég, amely ma a világ majágá test- és othonápolási protekciós terméke cége.

Részletes információ

Termék részletes leírása

a csomag 5 db tartalék mach3 startfejet tartalmaz. A képen látható gép csak fénykép

A tökéletes borotválkozáshoz tervezték. Nagyobb kényelem, még a 10. borotválkozás után is (vs. Gillette Blue II Plus eldobható).

 • Duracomfort pengék: egyedülálló vékony egységes telomer (TUT) réteggel a hosszan tartó kényelem érdekében.
 • A pengék keményebbek, mint az acél: A kiváló minőségű rozsdamentes acél pengék szénréteg atomjaival vannak megerősítve, ami segít hosszabb ideig élesebben tartani őket (a 3-as érzékelővel szemben).
 • Kenőszalag: Egy speciálisan kialakított hidratáló csík segít abban, hogy a Mach3 Start kényelmesen csússzon a bőrön.
 • Forgócsap: A fogantyú még a pengék előtt csatlakozik a fejhez. Ez a nyomást a kézből közvetlenül a pengékre továbbítja, ami jobb bőrérzetet biztosít borotválkozás közben. Ez lehetővé teszi a fej és a pengék könnyű öblítését is.
 • Pengék rugalmas zsanérokon: Minden penge rugalmas zsanérokon van felfüggesztve, lehetővé téve, hogy fel-le mozogjanak, és automatikusan alkalmazkodjanak az egyenetlen bőrfelülethez és kéznyomáshoz. Segít a tökéletes borotválkozás elérésében.
 • 5 puha mikroszál: 5 rugalmas mikroszál közvetlenül a pengék elé kerül. A mikroszálak puha elasztomerből készülnek. Finoman nyújtják a bőrt, így sima és egyenletes felületet hoznak létre a kényelmes borotválkozás érdekében.
 • Kiszerelés: 5 db

Hozzávalók

Peg-115M, Peg-7M, Peg-100, szilícium-dioxid, pentaeritril-tetra-di-T-butil-hidroxi-hidrocinnamát, tokoferil-acetát, trisz(di-T-butil)-foszfit, Bht, glikol.

Értesítés

A GILLETTE cég 1895-ös alapítása óta a borotvák és tartozékaik gyártására összpontosít. 1902-ben az alapító King Camp Gillette bemutatta az első borotvát, amely új eldobható pengét használt, és a termék több mint 30 évig a piacon maradt. 1938-ban váltotta fel a továbbfejlesztett Sheraton modell, ami nagyban leegyszerűsítette a használt borotvapenge cseréjét egy újjal. Azóta a GILLETTE folyamatosan fejleszti borotváit, és különféle újításokkal rukkol elő, amelyeknek egyetlen célja, a tökéletes borotválkozás. 2005-ben a GILLETTE-t megvásárolta a Procter & Gamble óriáscég, amely ma a világ legnagyobb test- és otthonápolási termékeket gyártó cége.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: