Gillette Pro Sensitive borotvagél 200 ml

Kód: 67544
Különleges leárazás
2 830 Ft 2 228 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kényelmes, könnyed borotválkozás érdekében próbálja ki a Gillette Pro férfi borotválkozó gélt. Azonnal gazdag habot hoz létre, hogy segítsen a kívánt alapos borotválkozásban. Továbbfejlesztett, könnyen sikló formulája segít megvédeni az érzékeny bőrt az irritációtól és hidratálja a szakállt. A legjobb eredmény érdekében használja a Gillette Pro borotválkozó gélt egy Gillette borotvával a lenyűgöző kényelem és a sima bőr érdekében.

  • azonnal gazdag habot hoz létre
  • tisztítja és védi az érzékeny bőrt és hidratálja a szakállt
  • segít megvédeni az érzékeny bőrt az irritációtól
  • hűti és megnyugtatja a bőrt minden borotválkozáskor

Használat

Vigye fel a gélt a megnedvesített bőrre, és körkörös mozdulatokkal oszlassa el, amíg hab nem képződik. Ezután borotválja le a bőrt. Borotválkozás után alaposan öblítse le vízzel.

Hozzávalók

Víz, palmitinsav, trietanol-amin, izopentán, gliceril-oleát, sztearinsav, glicerin, parfüm, izobután, szorbit, hidroxi-etil-cellulóz, PEG-45M, mentol, limonén, PVM/MA kopolimer, gliceril-akrilát/akril-akril-akril-polimer , szilícium-dioxid, tokoferol, lecitin, aszkorbil-palmitát, hidrogénezett pálmaglicerid-citrát, CI 42053, CI 42090

Értesítés

A tartály nyomás alatt van: hevítéskor szétrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Ne szúrja ki vagy égesse meg még használat után sem. Védje a napfénytől. Ne tegye ki 50°C/122°F feletti hőmérsékletnek. Tartsa távol gyermekektől. A töltelék 3,24 tömeg%-a gyúlékony.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borotvazselék
Súly: 0.2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: